Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Placute de frana Starmann

Placutele de frana Starmann sunt placute de inalta calitate si respecta toate standardele de siguranta. Sunt fabricate folosindu-se un sistem computerizat de monitorizare a procesului de productie, care permite supravegherea ciclului fiecarei placute de frana, astfel incat sa fie in concordanta cu parametrii utilizati in practica si in standardele ECE R90.

Fiecare produs este marcat cu un numar de identificare unic, cu un antet si cu un numar de omologare. Cu scopul de a imbunatati calitatea si controlul placutelor de frana, Starmann coopereaza cu centre de cercetare din Europa, care efectueaza multiple studii si teste: forfecare, compresibilitate, cresterea grosimii placutei, densitate, teste rutiere. Aceste informatii sunt utilizate pentru imbunatatirea continua a produsului. Stim cat de multa presiune este aplicata sigurantei si eficacitatii sistemului de franare, de aceea este important ca placutele de frana oferite de Starmann sa cumuleze ingredientele si materialele de productie de cea mai inalta calitate posibila, insotite de certificate de producatori.

Componentele si materiile prime utilizate la fabricarea placutelor de frana sunt certificate in conformitate cu standardele de calitate si fisele tehnice de securitate pentru a indeplini toate cerintele de mediu (ISO 14001:2005). Procesul de fabricatie a fost rafinat, astfel incat, imediat dupa instalarea placutelor de frana sa fie eliminate zgomotele la minimum. Placutele de frana Starmann au tampoane anti-vibratii, care elimina zgomotul continuu. Acest lucru demonstreaza calitatea placutelor de frana de inalta performanta, iar Starmann are in prezent aproximativ 500 de tipuri de placute de frana.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro