Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Kit suspensii Hutchinson

Kitul montaj suspensii include un bloc de cauciuc pentru fixarea amortizorului, rulmenti si suruburi. Amortizorul, rulmentii si partea montare de sus garanteaza performanta suspensiilor prin maximizarea comportamentului vehiculului, in acelasi timp minimizand cuplul de torsiune, scartaitul si vibratiile. Durata de viata a componentelor din cauciuc depinde de tipul de vehicul, de conditiile de conducere si de starea drumurilor.

Performantele amortizorului se pot deteriora prematur in cazul in care acesta este supus la temperaturi prea ridicate sau la actiuni care cauzeaza distorsiuni accidentale ale pieselor metalice. Odata uzat, aceasta transfera vibratii si zgomot catre vehicul si afecteaza precizia directiei.

Hutchinson este un lider tehnologic si pionier in sistemele antivibratii din industria auto. Ca producator de echipamente de prim rang, Hutchinson foloseste tot volumul know-how-ului in materie de piese de schimb auto, furnizand echipamente originale antivibratii si sisteme de izolare acustica. Astazi, calitatea si inovatia tehnologiei Hutchinson sunt recunoscute de catre toti producatorii de automobile. Unitatea de montarea a amortizorului este o parte esentiala, care trebuie inlocuita la aproximativ 80 000 de kilometri cu scopul de a mentine directia vehiculelor, caracteristicile de franare si stabilitatea acestuia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro