Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Alege sa traiesti sanatos

Suplimentele nutritive sunt produse concepute ca sa umple golurile din nutritia zilnica, motiv pentru care contin o serie de substante cu un rol biologic foarte important cum ar fi vitamine, minerale, proteine, aminoacizi, acizi grasi, probiotice. Prin definitie suplimentele alimentare sunt surse importante de nutrienti (vitamine si minerale) sau alte substante cu efect nutritional sau fiziologic, separate sau in combinatie, comercializate sub forma de doza, cum ar fi: capsule, pastile, tablete, pilule si alte forme similare, pachete de pulbere, fiole cu lichid, sticle cu picurator si alte forme asemanatoare de preparate lichide sau pulberi destinate consumului in cantitati mici, masurabile iar scopul lor este de a completa dieta normala. Produsele numite generic naturale sunt bazate in general pe plante si extracte din plante.

Oferte de Sarbatori
Uneori se intampla sa fim apatici si fara chef, excesiv de somnorosi, nu putem ca sa ne mobilizam si sa ne concentram in activitatile pe care le facem, iar neatentia parca ne-a cucerit cu desavarsire. In cazurile de genul asta, de cele multe ori stam si ne intrebam, oare ce am patit sau care sunt cauzele care duc la asemenea stari de apatie si lipsa de energie totala? Incercam sa gasim solutii sau cauza si dam vina pe vreme sau pe somnul care poate este prea putin sau pe oboseala adunata in zilele trecute, dar niciodata nu ne gandim spre exemplu la alimentatie, care s-ar putea sa fie cauza starilor noastre de apatie in cele mai multe dintre cazuri.

Problema cea mai mare, a noastra, este hrana zilnica pe care o procuram din magazin, pentru ca, in marea ei majoritate, este procesata si ultra-procesata, in primul rand pentru a avea un termen de valabilitate mai lung, a arata mai bine si a fi mai gustoasa. Totusi, pentru a putea compensa pierderea prin procesare a nutrientilor si vitaminelor de care corpul nostru are mare nevoie pentru a functiona in conditii optime, este necesar ca sa apelam la suplimente nutritive.

Traieste sanatos
Cred ca o campanie Nutrivita eficienta, pe bloguri, prin intermediul sau cu ajutorul bloggerilor parteneri Super Blog 2015, trebuie sa se axeze in principal pe efectul benefic si pe nevoia de suplimente nutritive a corpului omenesc pentru a functiona perfect si a avea o sanatate buna. O campanie axata pe rezultate trebuie sa cuprinda toate mediile de propagare si promovare a cuvantului scris, de la presa scrisa, presa online, blogosfera si, in special, social media. Mi-ar placea sa vad si as sustine o campanie sanatoasa care sa promoveze un stil de viata tonic, proaspat si activ.

Nutrivita

In concluzie, de fapt nu alimentatia noastra este atat de incorecta, pe cat de gresite sunt obiceiurile noastre si reticenta, evidenta, la a schimba ceva in alimentatia noastra, de a incerca si accepta in meniul nostru zilnic batoane proteice, produse fara lactoza sau biscuiti fara gluten. Nu va trebuie sa ne impacientam, timp este suficient, merita sa stam jos si sa ne gandim la solutiile Nutrivita pentru o viata sanatoasa. Sunt sigur ca o sa luati decizia corecta.

Articol scris pentru SuperBlog 2015.


2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro