Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Senzori de temperatura

Senzorii de temperatura a apei, instalati in conducta circuitului de racire a motorului, masoara temperatura lichidului de racire prin intermediul unui termistor (un rezistor, a carui rezistenta depinde de temperatura). Semnalul care indica temperatura este trimis catre unitatea de comanda a motorului, cu scopul de a controla injectia, spre exemplu in faza de aprindere in timpul concentratiei amestecului la temperaturi scazute.

Senzorii de temperatura a apei pot fi utilizati cu motoare pe benzina, diesel, hibrid si motoare cu reglaj electric. Senzorii de temperatura a apei sunt proiectati si asamblati sa reziste la conditiile critice de instalare din interiorul compartimentului motor. Transmitatorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
- temperatura de operare: -30 ° C ÷ 120 ° C.
- gradul de protectie: IP67 (intrarea prafului nu este permisa; protectie impotriva efectelor temporare ale imersiei in apa).

Transmitatorii de temperatura a apei sunt supusi testelor de rezistenta si calitate pentru a determina daca produsul este potrivit pentru productie si vanzare:
- rezistenta la temperaturi ridicate.
- rezistenta la socuri termice.
- rezistenta la impact.
- rezistenta la vibratii.
- rezistenta la imersie in apa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro