Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ce as face cu 5000 de euro ?

Omul cat traieste isi construieste vise, nazuinte si asteptari de la viata. In marea lor majoritate sunt realizabile cu ajutorul banilor. Dar, nu intotdeauna avem la dispozitie lichiditati sau o suma substantiala de bani pe care sa o utilizam in realizarea lor. Unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui adult este casatoria care necesita un adevarat ritual si o investitie pe masura. Dupa ce treci de o anumita varsta, o intrebare revine ca un lait motiv pe buzele tuturor si anume “Cand te casatoresti?”. Este o intrebare care te pune in dificultate exact ca si intrebarile pe care le primesti la interviurile pentru angajare “Cum te vezi peste 5 ani?” sau “Ce ai face cu 5000 de euro?”. Toate aceste intrebari m-ar fi pus intr-o incurcatura serioasa acum cateva luni, luat din scurt nu as fi fost capabil sa fac o scurta lista cu ce as fi avut nevoie sau ce si cum as proceda.

Cardul STAR Forte
Situatia e diferita acum, am un plan bine pus la punct, atent pana la cele mai mici detalii iar suma de 5000 de euro ar rezolva toate problemele si micile greutati cotidiene si ar face sa ma simt un om implinit. Cred ca o sa-mi dati dreptate si o sa vedeti ce ingeniozitate de contabil am, cum stiu sa le calculez si sa le potrivesc pe toate si cum lupt, “pe viata si pe moarte“ pentru a ajunge la telul final. Am in minte, bine reliefat, planul de bataie, cu sume pana la virgula si zecimala, cu produse ce sunt la promotie, cu calculul dobanzilor si ratei de schimb valutar, cu totul bine pus la punct si pe hartie, calculat temeinic, dar de nepus in practica in perioada urmatoare din cauza lichiditatilor.

Beneficiile STAR Forte
Fiind o persoana ce-mi place sa fiu informat, zilnic navighez pe diferite site-uri economice si financiare pentru a fi la curent cu ultimele tendinte ale pietei, cu ultimele produse bancare care sa-mi faca viata mai usoara si frumoasa. Un loc pe care-l bifez aproape zilnic este blogul Bancii Transilvania pentru a afla ultimele noutati si comentarii gazduite de una dintre cele mai bune banci din Romania, indrumarile si sfaturile pe care le gasesc aici sunt deosebit de utile si practice, venite de la specialisti in domeniul financiar-bancar.


Aici am auzit prima data de noul produs, marca inregistrata Banca Transilvania si anume Programul de loialitate STAR CARD, prin care tu ca si client ai la dispozitie o retea de peste 7500 de magazine partenere in care sa-ti faci cumparaturile (avand si posibilitatea de a cumpara in rate fara dobanda), in acelasi timp poti acumula puncte STAR – astfel un leu cheltuit = 1 punct, puncte cu care poti sa cumperi din nou din magazinele partenere. Sigur, am crezut ca mai e vreo smecherie, ceva ascuns, parea prea frumos sa fie adevarat dar o scurta vizita pe starbt.ro mi-a dovedit contrariul, ceea ce promiteau si faceau, fara alte comisioane sau dedesubturi ascunse, totul simplu si la vedere, exact cum v-am spus. Revenind la cei 5000 de euro, primul lucru pe care l-as face ar fi intocmirea unui bun plan de actiune si anume: as apela la un card STAR Forte de la Banca Transilvania, l-as pune doua luni deoparte, intre timp cu banii pe care-i am si salariul lunar as inchide celelalte carduri si overdrafturi pe care le am de la alte banci si as ramane doar cu cele de la Banca Transilvania si apoi cumparaturile le-as face doar din cele 7500 de magazine partenere STAR, folosind doar acest card. Estimez ca in doua luni as putea sa rezolv toate aceste probleme si in preajma sarbatorilor de iarna as mai avea doar cateva cumparaturi stringente. precum cauciucuri de iarna, asigurarea obligatorie a locuintei si a masinii si un TV LED nou nout, acestea le estimez la maxim 1000 de euro si cu restul mi-as duce la indeplinire planul de mult visat, pe care o sa vi-l impartasesc chiar acum.

In jur de 500 de euro i-as aloca pentru a cumpara un inel dragut, cu o piatra pretioasa in mijloc (un safir sau rubin), atent finisat si care emana o nota de gingasie, pe care l-am ochit de ceva vreme, l-as impacheta intr-o cutiuta cu o funda rosie si l-as tine bine ascuns. 

Magazinele partenere STAR
Apoi, as cumpara doua bilete de avion, i-as spune logodnicei mele ca o saptamana sa-si ia concediu si sa fie pregatita de un sejur de vis, fara sa-i spun cu exactitate locul si tara (o sa afle la aeroport) unde o sa mergem, tot ceea ce trebuia sa faca e sa-si faca bagajul si sa fie gata de plecare. Intre timp, inarmat cu toate “datele tehnice“ culese din timp despre marimea hainelor ei, as comanda o rochie lunga, neagra, numai potrivita cu evenimentul pe care l-am gandit un an intreg si anume un concert la Scala din Milano, urmata de o cina romantica la un restaurant italienesc din centru si apoi, a doua zi, o cerere in casatorie la Verona, in balconul Julietei, ca sa intregeasca intraga excursie planificata. M-am interesat de zbor, de programul artistic (in acea perioada mai sunt bilete la Tosca de Puccini), de rezervarea la restaurant intr-un colt retras si cu muzica in surdina, sampanie si lumanari pe masa, de cazarea la hotel intr-un apartament matrimonial cu petale de trandafir prin camera, de transferul cu limuzina pana la Verona si retur, de cele mai mici detalii pentru a face din aceasta calatorie un moment unic, demn de a fi tinut minte toata viata.

Banca Transilvania
Consider ca toata aceasta mica distractie nevinovata nu are cum sa coste mai mult de 3000 de euro, astfel ca m-as incadra in bugetul propus pe care l-am gandit in atatea luni in cele mai mici detalii, ramanand si ceva bani pentru mici suveniruri si cadouri pe care sa le aduc si sa-mi aduca aminte peste ani de acest episod din viata noastra, posibil doar cu ajutorul Bancii Transilvania. Oricum privim lucrurile si pentru orice nevoie ai avea un card de credit STAR Forte de la Banca Transilvania te scoate din incurcatura si cu ajutorul lui iti poti indeplini cele mai mari vise.

Articol scris pentru SuperBlog 2015.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro