Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Tableta - un rau necesar

In valtoarea vietii cotidiene, gadget-urile par ceva banal, cu totii parca simtim un gol cand nu le avem, traim cu sentimentul ca ne lipseste ceva. A devenit un ritual zilnic sa verificam borseta, buzunarele, geanta pentru a vedea daca lipseste „la apel” vreun dispozitiv indispensabil. Poti sa uiti copilul in masina, nevasta in magazin, dar doamne- dumnezeule sa uiti incarcatorul de priza in casa, lentilele de la teleobiectiv ori sa nu-ti incarci laptopul si sa-ti dea power-off cand iti este lumea mai draga. 
Galaxy Tab 4
In ziua de azi, pare o banalitate sa folosesti toate aceste gadgeturi pentru a-ti usura munca sau pur si simplu pentru a te distra, iar cei mai tineri nici ca-si pot imagina ca cineva a trait fara aceste lucruri. Apropo, am ramas perplex cand ii spuneam baiatului meu despre Revolutia din 1989, cand lumea se invalmasea si bulucea pe strazi si vecinul Costica pedala pe bicicleta lui veche Tohan si anunta pe toti cunoscutii sa se stranga dupa-masa in piata centrala sa manifestam si noi. Cu o privire dezaprobatoare, baiatul meu m-a oprit: Dar nu era mai simplu sa de-a un SMS – group la oamenii aceia? Ce sa mai raspunzi ... La fel si cu temele pentru acasa. Incercam eu sa-i insuflu bucuria de a citi carti din bibliografia ajutatoare, sa faca fise si recenzii si apoi sa transcrie pe curat materialul in discutie. Ei as, el dintr-un click pe Google Search si-a descarcat toate comentariile intr-un minut.
Samsung Galaxy Tab 4
Cu timpul, desi am fost refractar la inovatiile tehnicii, m-am lasat rand pe rand cucerit de diferite aparate ce m-au ajutat intr-un moment sau altul: fie m-am pierdut intre Slovenia si Austria si dupa aceea mi-am cumparat un GPS, fie a trebuit sa-mi trimit materialele la servici in format pdf iar vechea mea masina de scris a fost inlocuita cu un calculator sau consola de jocuri a inlocuit rudimentarele carti de joc ori moara.
Samsung Galaxy 
In ziua de azi, un „obiect” ce nu trebuie sa lipseasca din arsenalul fiecaruia ar trebui sa fie tableta. Aceasta, botezata de nevasta-mea „strutocamila” tuturor gadget-urilor, a ajuns sa-mi fie indispensabila. De dimineata de cand ma trezesc (avand si rol de ceas desteptator) si pana seara tarziu, cand cu lumina stinsa verific cine ce a mai postat pe retelele de socializare, tableta imi este un prieten de nadejde si nu stiu ce m-as face fara ea. Va recomand, cu caldura, sa va achizitonati una. Merita. Va scuteste de mult efort, aveti multe alte aparate incorporate in ea – calculator, tv, radio, mp3-player, aparat foto, etc. Si daca e sa va recomand o tableta buna, va recomand SAMSUNG GALAXY TAB 4. Daca sunteti un cunoscator, gasesti mai multe specificatii tehnice AICI. Daca ma credeti pe cuvant, va spun pe scurt ca merita investitia. In comparatie cu altele, tableta GALAXY TAB 4 are un design elegant, este extrem de subtire si usoara, permitand o utilizare confortabila, gratie si procesorului Quad Core de 1,2 GHz ce-i mentine functionarea generala cursiva. Parca si imaginea si sunetul sunt mai clare pe aceasta tableta, este o adevarata bucurie sa o folosesti, fie ca vezi un film, citesti o carte sau un ziar, verifici e-mailul sau pur si simplu joci un joc. 

SAMSUNG GALAXY TAB 4 face toti banii. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro