Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Masini noi, cerinte noi

Pe masura ce masinile s-au schimbat de-a lungul ultimilor 30 de ani, solicitarile asupra stergatoarelor s-au modificat si ele. Parbrizele mai inalte, mai inclinate, vitezele mai mari si designurile mai aerodinamice au necesitat o schimbare de tehnologie. Stergatoarele conventionale din metal cu lamela "punte", care erau standard pana nu demult, nu mai puteau indeplini asteptarile producatorilor de autovehicule si ale soferilor. Din aceste motive, tehnologia a trebuit sa se schimbe. Stergatorul conventional a fost inlocuit in mare parte de mai dinamicul stergator plat.

CHAMPION este in fruntea acestei dezvoltari, in colaborare stransa cu producatorii de autovehicule. In prezent, CHAMPION aduce aceasta tehnologie in Aftermarket, pentru a indeplini toate necesitatile clientilor. Poti chiar sa montezi modernele  stergatoare plate pe masinile care au fost echipate initial cu stergatoare conventionale. Centrul de cercetare si dezvoltare CHAMPION din Aubange/Belgia a castigat recent un ravnit premiu PACE pentru Bayonet Connection System (Sistemul de conectare baioneta) destinat stergatoarelor plate.

Aceasta tehnologie s-a impus ca standard in industrie pentru sistemele de conectare a stergatoarelor plate, sistemul asigura inlocuirea rapida, economica si simpla a stergatoarelor si este prezent pe mai mult de 20 de platforme de autovehicul din toata lumea. CHAMPION a dezvoltat un sistem brevetat de conectare pentru stergatoare plate pentru Aftermarket, asa numitul Master Conector. Acesta permite inlocuirea stergatorului indiferent de bratul de stergator montat initial pe masina, folosind o gama larga de adaptoare specifice, care pur si simplu se prind cu clic pe Master Conector.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro