Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Altfel, Light-Cool, Vitalitate - sau pur si simplu Beck's Gold

Atunci cand spui Beck’s, involuntar ma gandesc la miscare, efervescenta, libertate, asta si datorita asocierii pe care o fac cu zecile de evenimente la care Beck’s era sponsor principal si numele lui aparea peste tot. Cu cat muzica era mai tare, agitatia in toi, cu atat curgea mai cu spor berea, caci Beck’s e sinonim cu distractia, voia buna si petrecerile.

Beck's Gold
Si in acest an, parca pentru a nu se dezminti, Beck’s a lansat o noua provocare si anume BECK'S GOLD. Aceasta bere la prima vedere pare un pic exclusivista, nu o vezi asociata cu traditionalul mic de 1 Mai, dar lucrurile nu stau tocmai asa, caci cei de la Beck’s nu au pus la inceput produsul ca apoi sa ajungi la o stare euforica, ci aceasta stare euforica poate fi inteleasa si altfel, cu ajutorul noului Beck’s Gold, ce are rol de parghie sa vezi lumea prin alti ochi. Fiind mai rafinata si usoara, avand doar 4% alcool, are darul de a te incalzi, pregati pentru distractie, aceasta fiind si menirea ei. Daca celelalte beri sunt mai tari, avand in jur de 5% alcool si cu scopul declarat de a amorti simturile, Beck’s Gold trezeste si aduce la viata spiritul liber din tine, iti da posibilitatea de ati arata personalitatea proprie fara a fi judecat si taxat de cei din jur.


Noul Gold de la Beck’s poate fi rezumat la 3 cuvinte: ALTFEL, LIGHT-COOL, VITALITATE. E altfel pentru ca e mai rafinata decat celelalte beri de pe piata, compania Beck’s fiind recunoscuta ca produce doar produse de calitate, gustul fiind inconfundabil si da o nota de distinctie, este fresh –cool fiindca e revigoranta ca o ploaie scurta de vara si vitalitate pentru ca o data consumata iti da energie si te simti in forma maxima pentru a rezista la distractia ce incepe. Daca alte beri pun accent pe duritate, pe ideea de om puternic si razboinic, cu butoaie masive si zale de cavaleri medievali, Beck’s Gold se adreseaza thinker-ilor si este doar un ajutor in experimentarea unor simturi noi si ca indiferent de domeniu, lucrurile pot fi facute si altfel.

Ca si nivel explicativ, cei de la Beck’s au lansat si aplicatia „Cine spune ca ... nu poti avea parte de o experienta inedita?”, unde arata ca o experienta de viata poate fi traita diferit cu ajutorul noului Beck’s Gold, experienta ce nu trebuie privita limitativ, poti sa-ti lasi libera imaginatia pentru a crea si tu experiente noi si diferite.

Putem spune, fara a gresi, ca noul Beck’s Gold e mai mult decat bere, e o experienta noua ce cu siguranta te va cuceri. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro