Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Opt dintre masinile preferate ale Europei au ca si caracteristica comuna Sogefi

De la Volkswagen la Ford, de la Peugeot la Renault, numele unui singur furnizor se leaga de opt dintre brandurile de autovehicule de top din Europa. Toate aceste vehicule populare dispun de echipament original realizat de catre furnizorul de piese auto Sogefi Group, care este specializat in dezvoltarea si fabricarea de sisteme avansate de motoare si componente de suspensie atat pentru OE si cat si piata pieselor de schimb.

Partile Sogefi instalate in aceste vehicule de top includ bare de stabilizare si arcuri elicoidale in masina preferata a Europei Volkswagen Golf VI, sistem de filtrare ulei si arcuri elicoidale in al treilea model cel mai popular Ford Fiesta VI, precum si sisteme de filtrare de ulei si de aer, bare stabilizatoare, galerie de admisie a motorului si pompa de apa, in al patrulea best-seller, Opel Corsa D.

Toate produsele de filtrare Sogefi OEM montate la cele opt masini sunt deja disponibile pentru piata pieselor de schimb independente prin intermediul brandurilor Sogefi: Purflux, Fram, CoopersFiaam si Tecnocar (in Italia). Andrea Taschini, Manager General al diviziei de Aftermarket Sogefi confirma: “suntem foarte mandri de faptul ca tehnologiile de pionierat ale companiei Sogefi sunt selectate ca echipament original pentru masinile de top din Europa. Acestea sunt masini care sunt vandute catre milioane de soferi, si care trebuie sa ofere zeci de mii de kilometri fara probleme de conducere in fiecare an, astfel incat nu exista loc pentru erori. Aceasta este o dovada reala a calitatii de top si a fiabilitatii produselor de suspensie si-a filtrelor Sogefi.”

Sogefi, grup italian, este lider mondial in industria de piese auto. Compania a fost fondata acum 30 de ani, iar astazi este un partener pentru cei mai mari producatori de vehicule comerciale, si este de asemenea lider de piata in Europa si America de Sud. In cadrul grupului, Divizia de componente de suspensie Sogefi este al treilea mare furnizor de componente de suspensie din lume, cu divizia de filtrare - ale caror marci includ Purflux, Fram, CoopersFiaam si Tecnocar (in Italia) – sunt pozitionate printre primii cinci furnizori din lume. In iulie 2011, Grupul a achizitionat, de asemenea, Sogefi Mark IV Systèmes Moteur Group, unul dintre principalii producatori la nivel mondial de sisteme de admisie a aerului si sisteme de racire a motorului. Listat la bursa din Milano in 2011, cifra de afaceri a Grupului Sogefi a fost de 1,158.4 milioane de euro. Compania are aproximativ 7,117 de angajati in intreaga lume si are o prezenta globala, care cuprinde 44 de unitati de productie in 16 de tari de pe cinci continente.

Succesul Sogefi ca un important furnizor de echipamente originale este legat de designul avansat si de materialele folosite in fabricarea produselor sale. Prin alocarea unei cantitati semnificative din cifra sa de afaceri, pentru cercetare si dezvoltare, compania este in prim-planul pietei de piese auto si de tehnologii de sisteme. In scopul de a spori confortul si siguranta de conducere precum si de a proteja mediul inconjurator, obiectivele Sogefi sunt: reducerea cantitatii de materii prime utilizate, reducerea zgomotului vehiculului, reducerea consumului de energie si reducerea emisiilor de CO2. De asemenea Compania este lider in utilizarea de materiale plastice reciclate si bio, care au inlocuit metalul in procesul de fabricatie a pieselor de filtrare si ale altor componente. In domeniul evolutiei sistemelor de suspensie, Grupul Sogefi a inclus folosirea materialelor mai usoare decat otelul care ofera greutate de ansamblu redusa si un consum de combustibil mai mic, cu o performanta excelenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro