Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Tehnologie avansata din 1966

Veneporte a fost fondata in 1966, situandu-se inca de la inceput in sectorul metalelor usoare. In primele decenii ale existentei sale, conectarea la industria de automobile a fost realizata prin fabricarea de tevi de otel pentru utilizari generale.

Compania are sediul principal si fabrica de productie in Águeda, districtul Aveiro, Portugalia, cu o suprafata acoperita de 25.000 m2, dintr-o suprafata totala de 42.500 m2. Veneporte dispune de asemenea de o alta instalatie, situata in Linares, provincia Jaen, Spania.

Inalta calitate a produselor Veneporte, profesionalismul organizatiei, expertiza si dedicarea fata de client au oferit o recunoastere tot mai mare in industria de automobile (OEM si OES). Valoarea companiei este recunoscuta atat de catre clientii interni cat si de catre cei externi.

Pe piata Internationala Veneporte a devenit ca o companie de referinta, care serveste un numar tot mai mare de distribuitori si comercianti cu amanuntul de mari dimensiuni, in intreaga lume, cu un accent special in Europa (Germania, Olanda, Italia, Franta, Marea Britanie, Spania, Republica Ceha, Polonia, Austria, Grecia, Danemarca, printre altele).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro