Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

FoodPanda intotdeauna practic si util cand ti-e foame

Pizza, acest pionier culinar al placerilor mediteraneene, care, strabatand toate hotarele, a cucerit nordul Europei, ii face pe iubitorii si vizitatorii FoodPanda sa se desfete cu delicii deosebit de gustoase lasand amintiri frumoase in memoria tuturor. Aceasta mancare ne demonstreaza ca nu este neaparat necesar sa se cheltuiasca mult pentru a oferi familiei sau prietenilor o masa gustoasa. Pizza este o mancare favorite si accesibila atat pentru oaspeti, dar mai ales pentru noi, pentru fiecare.

Conditia unei Pizza buna si delicioasa este aluatul de baza, care la origine il constituia o placinta, aceasta era acoperita cu diferite ingrediente, care ii dau aspectul apetisant si gustul delicios. Pizza este originara din Italia, dar astazi se gaseste oriunde in lume, fiind una dintre cele mai populare feluri de mancare.

Aplicatia FoodPanda
Istoria pizzei a inceput o data cu aducerea rosiilor in Europa din America, in secolul XVI. La inceput, insa, in mentalul colectiv al europenilor erau considerate a fi otravitoare. In secolul XVIII saracii din Napoli obisnuiau sa puna sos de rosii peste painea lor plata. Asa s-a nascut pizza iar cu timpul a castigat popularitate si turistii veneau special in zonele sarace din Napoli pentru a gusta diversele retete de pizza.

Prima pizzerie "Antica Pizzeria Port’Alba", s-a deschis pe la 1830 in orasul Napoli si este deschisa chiar si astazi. Celebrul prozator Alexandre Dumas ne povesteste ca in anii acestia pizza era mancarea de baza in Napoli si ca are ingrediente variate, cum ar fi branza, rosii, ulei si ansoa. Alta pizzerie faimoasa este "Da Michele" deschisa in 1870, unde multi considera ca ar fi singurele Pizza Marinara si Pizza Margherita autentice. Marinara este prima reteta de pizza, iar Margherita a fost prima pe care s-a pus branza si este atribuita lui Raffaele Esposito, care lucra la pizzeria "Pietro e basta così" (in traducere Pietro si ajunge) deschisa in 1880, care mai exista si astazi, sub numele de "Pizzeria Brandi".

Reduceri si oferte 
Am calatorit mult prin tarile din Europa si desi imi place pizza foarte mult tind sa cred ca cea mai buna pizza se pregateste la noi in Romania. Doar aici gasesti pizza cu de toate, iar pizzeriile sunt mai mult decat maleabile acceptand ingrediente, in plus sau in minus, dupa gustul fiecaruia. Cea mai tare gaselnita in materie de pizza este oferita de portalul FoodPanda unde poti selecta locatia ta si iti sunt aratate pizzeriile si retetele de pizza cele mai apropiate de unde poti comanda online. Asta este intr-adevar o idee geniala mai ales pentru gurmanzi, care sunt in cautarea celor mai delicioase feluri de pizza.

O alta idee geniala a echipei FoodPAnda este sectiunea Pizza unde gasesti toate ofertele de la pizzerii din zona ta, toate ofertele sunt adunate la un loc si in functie de preferinte si buget poti alege delicioasele sortimente de pizza.

Asadar daca esti din Cluj Napoca sau doar in trecere printr-un oras listat pe portalul FoodPanda si te roade foamea la stomac nu ezita sa comanzi online cu incredere si sa savurezi o pizza buna. Portalul online FoodPanda este prietenos cu utilizatorul si foarte usor de navigat, iar oferta variata care acopera toata gama de sortimente de pizza si mancare este garantata si satisface gusturile celor mai pretentiosi potentiali clienti. Recomand cu caldura si incredere portalul online FoodPanda, cu certitudinea ca orice pizza o sa fie naturala 100%, gatita de bucatari experimentati si profesionisiti, coapta in cuptoare pe lemne, dupa retete originale si ingredientele cele mai gustoase si proaspete, pentru a va oferi cea mai delicioasa si savusoara pizza pe care ati gustat-o vreodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro