Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Voteaza Tiberiu Albu la Vocea Romaniei !

Nu stiu altii cum sunt dar pe mine nu m-au prins emisiunile si show-urile cum sunt: Vocea Romaniei, Dansez pentru tine sau Romanii au talent. Inteleg si sunt constient ca au succes, fac rating, place publicului, trezeste sentimente si te tin cu sufletul la gura pana la final si au scopul lor educativ si, de ce nu, cel de a descoperi noi talente si viitoare vedete media. Adevarul este ca in asemenea show-uri de televiziune noile talente care n-au suport financiar sau persoane din media care sa le sustina au o sansa ca sa fie descoperite si pot razbi doar prin talentul pe care-l au si priza la public.

Voteaza Tiberiu Albu la Vocea Romaniei !
In ultimul sfert de veac foarte putine talente au aparut pe piata romaneasca in ceea ce priveste muzica rock. Trupele romanesti de rock parca s-au pauperizat si am sesizat ca nici n-au mai fost promovate in media ca pe vremuri. In asemenea conditii este un adevarat miracol cand mai apare cate un talent nou in rock-ul romanesc. Tiberiu Albu poate fi recunoscut ca un real talent al rock-ului autohton. O voce exceptionala ce aprinde flacara sperantei ca rock-ul romanesc traieste. Tiberiu Albu merita sa fie sustinut in competitia extrem de dura si show-ul de televiziune Vocea Romaniei. Mesajul pe care-l transmite Tiberiu Albu este: “Romania este, totusi, o tara in care poti sa iti indeplinesti visul, atunci cand exista oameni alaturi de care sa visezi si care sa iti sprijine acest vis ...”

In concluzie, urmareste Vocea Romaniei la televizor, urmareste-l in direct pe Tiberiu Albu si voteaza-l prin SMS la 1276. Mai multe detalii si noutati aflati de pe pagina de Facebook oficiala a lui Tiberiu Albu.

Voteaza Tiberiu Albu la Vocea Romaniei !


Un comentariu:

  1. Tiberiu Albu: o voce extraordinara care marcheaza inceputul unei noi generatii de rockeri romani !

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro