Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

KYB garanteaza o distanta de oprire optima

KYB este cel mai mare furnizor de amortizoare din lume pentru fabricantii de autovehicule, avand 1 din 4 masini dotata, inca din linia de productie din intreaga lume cu ajustari KYB ca si standard. KYB este cel mai mare furnizor de OE din Europa. Amortizoarele KYB sunt de asemenea fabricate pentru piata aftermarket, folosind aceleasi fabrici si aceeasi tehnologie ca si pentru echipamentele OE. Acest lucru inseamna ca produsele KYB aftermarket sunt la fel de competitive - si in multe cazuri chiar mai bune decat oferta OE.

Amortizoare KYB
Calitatea OE se regaseste si in calitatea aftermarket. In ceea ce priveste echipamentele OE, KYB furnizeaza amortizoare si bransamente fata pentru motociclete, amortizoare pentru snow mobile, precum si sistem semi-activ de suspensii utilizate la faimosul tren Shinkansen “Bullet” (glontul).

Amortizoarele uzate cresc distanta de oprire. Orice amortizor cu 80.000 de km parcursi este considerat un amortizor uzat. Un amortizor uzat creste distanta de franare cu pana la 1,2 m si influenteaza performanta si durata de viata a anvelopelor. Cresterea distantei de franare reprezinta un pericol si risc in producerea accidentelor. Noile amortizoare sunt concepute pentru a ajuta vehiculul tau sa aiba opriri mai rapide si mai sigure, in toate conditiile de conducere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro