Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Tuborg Christmas Brew aduce un plus de savoare Sarbatorilor de Iarna

Ne apropiem cu pasi repezi de Sarbatorile de Iarna. Acele sarbatori traditionale pe care le petrecem in sanul familiei, alaturi de cei dragi. Chiar daca multi dintre noi am devenit fara voia noastra parte a Diasporei si lucram din greu prin tari straine, cand se apropie Craciunul nu mai avem astampar, simtim chemarea pamantului stramosesc, bucuria revederii cu cei dragi si caldura pe care o simti doar cand esti acasa. Am asociat intotdeauna sarbatorile de iarna cu mirosul proaspat de brad, cu mirosul sarmalelor aburinde, cu gustul bun al cozonacilor proaspat scosi din cuptor, preparati ca la mama acasa si bineinteles cu aroma vinului de casa fiert, care te incalzeste in zilele friguroase de iarna. Pe langa mesele imbelsugate de sarbatori, nimic nu se compara cu nostalgia si sentimentele de bine pe care le traiesti in sanul familiei alaturi de cei dragi. Chiar nu mai conteaza ce si cate cadouri primesti sub bradul de Craciun, tot ce conteaza este sa fii acasa si sa-ti petreceti sarbatorile de iarna in mod traditional.

Tuborg Christmas Brew
De cativa ani incoace, de cand am descoperit #ChristmasBrew gustul de sarbatoare al berii Tuborg, un al doilea motiv pentru care asteptam sarbatorile de iarna este reintalnirea cu culoarea brun-roscata si aroma berii Tuborg de Sarbatori. Vrand, nevrand, daca-ti place berea Tuborg Christmas Brew ajungi sa asociezi gustul deosebit al ei cu Sarbatorile de Iarna. Astfel, in fiecare an, timp de doua luni sezonul de iarna va avea un gust mai tare si mai aromat si asta pentru ca Tuborg Christmas Brew, berea de culoare brun-roscata cu un continut de 5.6% alcool, va da startul bunei dispozitiei si a timpului petrecut cu prietenii si familia. In Romania, de-a lungul anilor, Tuborg Christmas Brew a devenit un motiv in plus pentru ca sarbatorile de iarna sa aiba un gust special, mai ales datorita retetei sale deosebite.

Un cadou de efect - Kitul sustinatorului Tuborg Christmas Brew
In Danemarca, locul de nastere al berii Tuborg, ziua in care are loc prima livrare de Tuborg Christmas Brew, poarta denumirea de J-Day (Julebryg) si este o zi foarte importanta in Copenhaga. Din fericire, de cativa ani, ziua J-Day are loc si in Romania, una dintre cele mai importante 10 piete din lume pentru brandul Tuborg. Tuborg Romania este singura fabrica de bere din Romania care are in portofoliul sau o bere internationala dedicata Craciunului.


Reteta a fost inventata in 1981, de catre maestrul berar Per Krieger Lassen, prin amestecarea a trei tipuri de beri distincte. Tuborg Christmas Brew este o bere produsa din trei tipuri de malt, avand o aroma distincta de lemn dulce. Aflata de peste 33 de ani in topul preferintelor bautorilor de bere din Danemarca, Tuborg Christmas Brew a creat traditia lansarii simultane a editiilor din Romania cu cele din Danemarca. Anul acesta berea cu gust special de sarbatori va fi disponibila in sticla de 0,5 L si 0,75 L. Conform traditiei, caravana Tuborg Christmas Brew a pornit in seara de 7 noiembrie de la fabrica Tuborg spre cele mai cool locuri din Centrul Vechi al Bucurestiului. Iubitorii de Tuborg Christmas Brew au fost primii care au gustat berea oferita de craciunitele albastre care au dat tonul distractiei pentru sezonul de iarna pornind de la cunoscutul jingle Tuborg Christmas Brew.

Al dolilea motiv este Tuborg Christmas Brew
Tuborg Christmas Brew este un brand unic pe piata, o editie limitata dedicata special sarbatorilor de iarna, cu un gust special #ChristmasTaste pe care-l recunosti dintr-o mie. Tuborg Christmas Brew a devenit parte din traditiile de Craciun, ca sa nu mai vorbim de faptul ca berea Tuborg merge perfect cu Sarbatorile in general. Recomand iubitorilor de bere si in special celor carora le place sa-si petreaca sarbatorile de iarna cu chef si voie buna, Tuborg Christmas Brew, berea cu gust special de sarbatoare. Nu uita ca Tuborg Christmas Brew este al doilea motiv pentru care asteptam Craciunul.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro