Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Performanta dovedita in tehnologia full-aluminiu

Radiatoarele Nissens fabricate complet din aluminiu sunt produse pe baza celor mai noi si avansate tehnologii, inclusiv in fabricatia complet automata si in cadrul liniilor de asamblare.

Procesul controlat de brazura (CAB), aplicat in fabricarea radiatoarelor din aluminiu asigura o unitate de racire cu structuri foarte puternice si durabile.

Nissens foloseste Flux de vopsea pe toate componentele critice, in scopul de a asigura o inalta calitate in brazarea radiatoarelor full-aluminiu.

Miezul radiatoarelor este produs cu tuburi ramforsate, extrem de eficiente, aripioare dublu indoite, fante bine profilate si un tub mic pentru a asigura durabilitate excelenta si racire de performanta.

Radiatoarele Nissens full-aluminiu sunt usor de manevrat si de instalat in caseta de plastic. In plus, conceptul Multi-Fit asigura o instalare rapida si fara cusur in mai mult de o aplicare.

Toate produsele full-aluminiu au fost testate pentru coroziune, vibratii, impuls de presiune, expansiunea si performanta termica.

Este important pentru Nissens sa ia in considerare impactul asupra mediului, atunci cand proiecteaza si fabrica produse. Compania este certificata in conformitate cu ISO 14001.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro