Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Hai si tu la Sky Run 2014 !

In cateva ore se da startul editiei a doua Sky Run, Hai participa si tu la o actiune filantropica prin carel fiecare persoana ce va participa la Sky Run 2014 va contribui in mod direct la dotarea si functionarea centrului de ingrijiri paliative Hospice din Bucuresti pentru ca toate taxele de participare se duc exclusiv in aceasta directie. Pe 25 octombrie, Raiffeisen Property International, Raiffeisen Bank, smartatletic si Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, alaturi de prietenii si sustinatorii miscarii dau startul unei noi editii deosebite de Sky Run.

Maratonul Sky Run este o competitie de alergat pe scari desfasurata in cladirea Sky Tower cea mai inalta din Romania cu 34 de etaje si 680 de trepte si 119 m ascensiune in inaltime. 

Sky Run 2014
Programul concursului: starturi separate din 20 in 20 secunde, cate doua persoane o data, in ordinea numerelor de concurs. Diagrama de start va fi comunicata aici si pe e-mail, fiecarui participant. Timpul estimat de start pentru 600 de participanti este de aproximativ doua ore. 
- 9:30-11:00 – ridicarea kiturilor de concurs pentru participantii care nu sunt din Bucuresti 
- 11:15-11:30 – Sedinta tehnica 
- 11:35-11:50 – Sesiune de incalzire, powered by WorldClass Romania 
- 12:00 – START SkyRun (diagrama de start)- cu ora, minutul si secunda la care veti lua fiecare startul) 
- 14:00 Finish SkyRun si Finish 24h alergare Gabriel Solomon 
- 14:30 Festivitatea de premiere. 

Kit de concurs
Fiecare participant va primi un kit de concurs, cu urmatoarea componenta: 
- tricoul oficial 
- cip electronic (nereturnabil) 
- numarul de concurs 
- bidon & baton Powerbar 
- voucher valoric Aventuria, de 20 lei. 

Pe langa competitia individuala, dedicata tuturor persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18-60 de ani, aceasta editie SkyRun, va gazdui si o premiera nationala: Gabriel Solomon, dupa antrenamentul de anul trecut – 12 ore de alergare pe scari, va lua startul unui maraton de 24 de ore de alergare pe scari. Este o provocare uriasa, o intrecere cu sine si cu recordul mondial la 24 de ore (18.585 metri – Kurt Hess).

Participa si tu la competitia unde toti cei care veti participa, vor contribui la dotarea si functionarea spitalului HOSPICE, unitatea cu paturi construita in Parcul Plumbuita. Toate taxele de participare reprezinta donatii 100% pentru indeplinirea acestui obiectiv social de importanta deosebita. Beneficiarii sunt adulti cu cancer in stadii avansate si copii cu diagnostic limitativ de viata, care au nevoie de servicii medicale specializate de ingrijire paliativa.

In concluzie merita sa faci sport si sa contribui la dotarea unui spital. Sustin cauza si as dori sa se organizeze astfel de concursuri in fiecare localitate din Romania unde este nevoie de dotarea unitatilor sanitare. Hai si tu sambata 25 octombrie si participa la Sky Run 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro