Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Regal Gold ofera intotdeauna bijuteria potrivita pentru o seara de primavara

Bijuteriile din metale si pietre pretioase sunt accesorii create pentru a fi purtate, admirate si asortate la diverse tinute pentru ocazii speciale sau zi de zi. Adevarul este ca oamenii sunt diferiti, au gusturi diferite, mai ales cand vorbim de bijuterii, insa varietatea modelelor ce pot fi gasite pe piata satisfac toate gusturile. Este putin probabil sa pasesti intr-un magazin virtual de bijuterii ca Regal Gold si sa nu gasesti nici macar o piesa pe gustul tau. In lumea bijuteriilor exista doua categorii distincte, bijuterii realizate in serie si bijuterii unicat create handmade de mesteri care pun pasiune si o parte din suflet in bucatile de metal ce se transforma in mainile lor in adevarate opere de arta. Realitatea este ca bijuteriile realizate cu pasiune si suflet sunt iubite de toata lumea si pot vorbi despre dragostea pentru bijuterii a creatorului lor. Bijuterii fascinante create in Israel, poti sa le achizitionezi la preturi bune ce nu-ti afecteaza bugetul si sa te bucuri de faptul ca poti purta in fiecare zi alte bijuterii. Regal Gold este un magazin online de bijuterii handmade create in Israel. Adevarul este ca magazinul online Regal Gold mi se pare locul perfect de unde poti cumpara bijuterii unicat, realizate manual de artizani la cele mai bune preturi. Bijuteriile Regal Gold au un aspect modern, design proaspat si trezesc un spirit nou, exact cum natura se reinnoieste in fiecare primavara.

Bratara argint ONIX B3026-1
Daca iubesti bijuteriile mari, impunatoare, cum erau purtate de printesele si femeile amintite in Vechiul Testament, atunci ai poposit unde trebuie in magazinul online Regal Gold vei regasi opulenta bijuteriilor din argint de altadata. Daca esti o femeie indrazneata si vrei sa te incadrezi intr-un cadru boem, ai o fire visatoare si esti pregatita sa incerci bijuteriile by Israel, atunci o bratara argint ONIX B3026-1 reprezinta alegerea perfecta. O bratara fabuloasa din argint cu patru elemente cu onix si cinci elemente intermediare cu decupaj, reprezinta o bijuterie ce imprastie in jurul ei un romantism greu de trecut cu vederea si va lasa in urma parfumul feminitatii. Intotdeauna un accesoriu opulent este binevenit in cadrul unui outfit simplu, delicat si feminin. Chiar daca nu mergi la o petrecere la palat, purtand o bratara din argint cu onix te vei simti ca o regina a balului din cel mai somptuos castel.

Colier argint statement "vintage style"-granat-N2347
De fiecare data cand admiram sau vorbim de medalioane sau alte bijuterii cu simbolistica ascunsa in filosofia antica, acestea poarta in ele veritabile legende care ne provoaca sa dam frau liber imaginatiei. Un colier argint statement "vintage style"-granat-N2347 reprezinta intruchiparea unei bijuterii care ascunde in ea simbolistica si legenda. Un colier statement din colectia by Israel, din argint in combinatie cu pietrele de granat reprezinta simbolistica in toata splendoarea stralucirii sale. Atributele sale estetice si calitatea executiei i-au castigat o binemeritata apreciere in universul bijuteriilor handmade by Israel.

Set argint PERIDOT N3823-E3826
Culoarea pietrei de peridot este una dintre cele mai misterioase nuante, profunda, sclipitoare si intensa. De aceea bijuteriile cu peridot au o aura enigmatica, una a contrastelor, ce confera oricarei femei feminitate, delicatete, dar si o forta blanda. Un set argint PERIDOT N3823-E3826, de la Regal Gold, reprezinta o achizitie sau un cadou de exceptie pentru o femeie puternica. Atributele pietrei de Peridot de a alunga tristetea si de a spori armonia in cuplu sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Virtutiile pietrei de Peridot desavarseste un set de bijuterii de rara pretiozitate, aureolat cu mister, rafinat si modern. Femeia cu ochi verzui va fi evident pusa in valoare prin aceste bijuterii, insa acestea se potrivesc la fel de bine si doamnelor si domnisoarelor care stiu a-si asorta accesoriile in functie de imbracaminte si eveniment. Setul argint PERIDOT N3823-E3826, de la Regal Gold, gratie designului sau discret, se preteaza tinutelor elegante de zi, seara si de ocazie, urmand a-si remarca purtatoarea printr-o alegere plina de stil in materie de bijuterii handmade by Israel.

Inel "STIVA DE INELE"-5ST1 granat
Un inel spectaculos nu poate lipsi de pe mana unei femei elegante. Inel "STIVA DE INELE"-5ST1 granat, din colectia by Israel, din argint delicat, cu pietre de granat, pe langa eleganta aduce un plus de distinctie purtatoarei. O asemenea bijuterie ce pune accentul pe detaliu si maiestria mesterului in prelucrarea argintului este realizata manual dintr-o stiva de inele placate cu mici insertii de granat pentru a-si pastra stralucirea si valoarea deosebita. Inelul se remarca prin designul sau lat, clasic, mereu la moda si este potrivit pentru orice vestimentatie eleganta.

www.regalgold.ro
Nu poti sa nu admiri stralucirea, splendoarea si calitatea bijuteriilor din magazinul online Regal Gold, pe care il recomand tuturor celor care doresc sa achizitioneze sau sa ofere cadou o bijuterie deosebita, plina de emotie, care ofera clipe magice de fericire celei care o va purta. Aici vei gasi cele mai frumoase bijuterii handmade, cu un design unic si un raport calitate/pret excelent. In plus, toate bijuteriile comercializate in magazinul online Regal Gold sunt importate din Israel.

4 comentarii:

  1. Acuma inteleg...daca sunt din Israel,poarta in ei atmosfera ... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. am vazut ca sunt bijuterii accesibile si celor care nu sunt vita regala :D , deci pentru toata lumea care se respecta!

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro