Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

O zi buna se incepe cu o cafea buna made by Saeco

Meseria se spune ca este bratara de aur, intr-un fel chiar consider proverbul adevarat. Inca imi mai suna in urechi o zicala comunista “nici paine fara munca, nici munca fara paine”, o zicala pe jumatate adevarata deca ne raportam la zilele noastre cand se promoveaza cu totul alte valori incepand de la cea mai inalta functie a statului. Oricum privim lucrurile un serviciu bine platit sau un venit suficient este tot ce isi doreste fiecare dintre noi intr-o economie de piata. Cand ai un serviciu si trebuie sa faci deplasari n-ai incotro si le faci, pentru ca nimeni nu-i de neinlocuit intr-o firma, mai ales intr-o perioada de criza. Soarta a facut in asa fel incat dupa sarbatorile de Pasti sa incepem un proiect nou intr-un oras de provincie si eu impreuna cu un coleg trebuie sa realizam proiectul. Cum nu aveam o locuinta in zona, existau doua alternative, ori luam cateva saptamani pana la finalizarea proiectului o camera la hotel ori inchiriam un apartament in regim hotelier. Problema cea mai mare cu hotelul este ca uneori internetul nu functioneaza la viteza buna ca sa ne permita o munca eficienta la proiect, astfel am decis sa incercam un apartament in regim hotelier ce trebuia sa aiba o conexiune foarte buna la internet, un frigider, un cuptor cu microunde si cel mai important un espressor sau ceva de facut cafea. Pe langa faptul ca ziua se incepe intotdeauna cu o cafea buna, ce-ti ridica moralul si-ti da aripi. Concret niciun proiect nu se poate realiza la termen fara cateva zeci de espresso macchiato aromate.

Espresor Saeco Exprelia Evo
Totul s-a desfasurat conform planului, omul de legatura ne astepta la locul stabilit. Am vazut apartamentul, am verificat internetul si conditiile puse de noi, am despachetat, apoi espressorul din bucatarie ne-a captat atentia. Ne uitam la el cu admiratie si incercam sa ne dam seama cum functioneaza. Dupa denumire am cautat pe internet repede cateva informatii tehnice. Cu bucurie am descoperit inclusiv un tutorial video despre Saeco Exprelia Evo. Eram amandoi excitati de-a dreptul, am scos cele doua pachete de cafea boabe Lavazza, am pregatit totul pentru o prima experienta cu espresorul Saeco Exprelia Evo, pana cand am bagat de seama ca nu avem lapte. In graba am alergat la primul magazin alimentar de unde am luat o cutie de lapte si cateva pliculete de zahar. Tremurand de emotie am turnat laptele in carafa de lapte a espressorului si am umplut cu boabe de cafea recipientul de deasupra. Am ales cu o simpla apasare pe buton meniul de espresso macchiato si am asteptat cu mare atentie si sufletul la gura sa se desfasoare procesul autentic de preparare a celui mai delicios macchiato. O aroma de cafea proaspat macinata a inceput sa ne invaluie ametindu-ne toate simturile. Sunetele ce insoteau procesul de preparare a cafelei ne captivau in totalitate, urmaream cu interes si emotie fiecare etapa. La un moment dat s-a lasat o liniste stranie, ne-am uitat unul la celalalt, am ridicat din spanceana intrebator si ne-am luat fiecare ceasca cu macchiato cald, aromat si perfect.


Tehnologiile revolutionare pe care le gasim in espresorul Exprelia Evo fac prepararea unei cesti de cafea aromata, mai rapida si la temperaturi mai inalte. Ofera o varietate mai mare de cafea si o intretinere mai usoara. Perfectiunea autentica a cafelei italiene o regasesti in cafeaua fara gust de ars, gratie rasnitelor 100% ceramice, in spuma perfecta gratie carafei pentru lapte cu doua compartimente si tehnologie H2, in rapiditate gratie boilerului dublu cu tehnologie bazata pe viteza termica si in varietatea specialitatilor de cafea delicioasa. La un espresor Exprelia Evo poti seta bauturile exact pe gustul tau, prin schimbatorul de boabe de cafea poti experimenta aromele, poti personaliza cafeaua in profiluri de utilizator si poti regla rasnitele ceramice ca sa experimentezi bogatia cafelei. Aparatul de cafea Exprelia Evo este usor de curatat si intretinut gratie componentelor lavabile si a sitemului automat de curatare si detartrare. Espresorul Saeco Exprelia Evo este prevazut cu un sistem de amplificare a stratului de crema si a consistentei cafelei printr-un buton, prin intermediul caruia poti regla fin concentratia, taria si temperatura cafelei. Mai multe specificatii si detalii tehnice despre espresorul Saeco Exprelia Evo se gasesc in pagina dedicata produsului din magazinul online Philips.ro.

Specialitati intaliene
Intr-adevar oricare este preferinta ta in materie de cafea espresso, aceasta este preparata la o simpla apasare de buton, datorita interfetei de selectare imediata a bauturii ce o gasesti la Exprelia Evo si este pregatita imediat datorita fierbatorului dublu al masinii. Un espresso macchiato aromat si savuros iti trezeste simturile in fiecare dimineata.

Espresor Saeco Minuto
Am descoperit un nou membru din colectia de espressoare Saeco perfect si accesibil pentru oricine. M-am indragostit instant de noul espresor Saeco Minuto, un aparat compact si performant. Cu Saeco Minuto pregatirea unui espresso excelent are loc prin apasarea unui buton, care declanseaza precesul de macinare a boabelor pentru o aroma intensa. Caracteristicile principale ale espresorului Minuto sunt aproape identice cu cele ale lui Exprelia Evo. Cafeaua este fara gust de ars datorita rasnitelor ceramice reglabile, spuma delicioasa si consistenta. Minuto este usor de curatat si intretinut gratie sistemului de curatire automata a circuitului. Tehnologia boilerului de incalzire rapida pentru Minuto Saeco asigura faptul ca aparatul este intotdeauna pregatit. Acum nu mai trebuie sa astepti intre pregatirea fiecarui espresso, ci poti pregati cafea dupa cafea. Pe cat de compact, de robust si performant este espresorul Minuto Saeco, acesta reprezinta tot ce ai nevoie pentru a te imbarca intr-o calatorie fara sfarsit in descoperirea aromei autentice de cafea italiana. 

Gama Saeco espresoare in stil italian
Am inceput cu dreptul noul proiect, impreuna cu espresorul Exprelia Evo sunt sigur ca o sa avem rezultate bune si o sa terminam la timp totul. Nici nu-mi pot imagina cum s-ar desfasura totul fara cele 2-3 cesti de espresso macchiato in fiecare zi. Trebuie sa incerci noile espresoare Saeco care-ti ofera o cafea italiana autentica, preparata perfect. Toate espresoarele Saeco au la baza cele mai inovatoare tehnologii de macinare si preparare, prin care poti modifica structura cafelei si stratul cremos al fiecarui espresso astfel incat sa corespunda gustului tau, tocmai datorita sistemului inovativ de preparare a cafelei Saeco. Confirm faptul ca in fiecare zi un espresso perfect, aromat si delicios iti trezeste toate simturile si reprezinta garantia succesului in orice faci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro