Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Abonamentul 7card aduce sportul si miscarea unde esti tu

Orice companie mare care se respecta, la sfarsit de trimestru, organizeaza o sedinta cu toate departamentele in care se discuta evolutia companiei in trimestrul care s-a incheiat de curand si se fixeaza targetele pentru trimestrul urmator. Saptamana trecuta, inainte de minivacanta de Pasti, am participat la sedinta trimestriala la sediul central al companiei din Bucuresti. In general acest tip de sedinte in care se discuta grafice si statistici sunt plictisitoare si-ti scade moralul atunci cand targetele cresc de la un trimestru la altul situatie care totul devine tot mai greu de atins. Interesante sunt insa discutiile libere de la sfarsitul fiecarei sedinte, cand lumea se mai destinde putin si se aduce in atentia tuturor participantilor cate un subiect de interes general. Am avut un moment de glorie in timpul discutiilor libere cand am adus in discutie canceptul de abonament 7card de care am aflat de putin timp. Trebuie sa recunosc ca am captat interesul tuturor participantilor la sedinta cu beneficiile oferite de un abonament 7card pentru toti angajatii din companie.

50 cluburi sportive+100 de activitati=7card
7card este cea mai buna solutie care exista pe piata in domeniul serviciilor cu caracter sportiv si de petrecere a timpului liber dupa orele de program. In domeniul serviciilor inventivitatea si creativitatea este mai presus de orice, prin urmare o echipa tanara cu intuitie a gasit oportun sa ofere firmelor varietate, flexibilitate si accesibilitate, toate la un loc intr-un singur abonament denumit generic 7card. Cu 7card ai acces la peste 50 de cluburi sportive unde poti desfasura peste 100 de activitati sportive, intr-un singur abonament. O varietate de activitati sportive ti se ofera prin programul 7card, astfel poti practica fitness, forta, inota, dansa, alerga, juca tenis sau fotbal, ori poti incerca orice activitate fizica doresti, toate intr-un singur abonament. In plus reducerile pe care le primesti cu 7card sunt importante mai ales la serviciile oferite de partenerii afiliati 7card, care sunt conexe sportului si miscarii. Reduceri substantiale ai la toti partenerii afiliati 7card pentru diferite cursuri, SPA, sau sporturi extreme, care nu sunt deloc de ignorat. 

Abonament 7card nominal
Din proprie experienta, recunosc ca de multe ori din cauza oboselii sau a timpului insuficient am renuntat zile la rand sa mai merg sa fac miscare sau sa merg la sala de sport. Este dificil daca nu ai o sala in apropiere de locuinta cu un program flexibil cu care sa te poti coordona cand inca mai chef de miscare. Altfel dupa ce esti frant de oboseala, fara chef si vezi doar patul, in cazul acesta chiar duci o lupta cu morile de vant. Mai rau este ca platesti un abonament pentru o luna si nu reusesti sa-l utilizezi integral. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu intotdeauna ai chef de miscare fizica, poate simti nevoia de o relaxare la SPA sau sa mergi la bazin, dar pentru toate acestea ai nevoie de un alt abonament sau ai alternativa de a plati o singura sedinta destul de scump. 

Cere un 7card
Prin varietatea si flexibilitatea oferita de sistemul 7Card se intelege ca poti face fitness, forta, inota, dansa, alerga, juca tenis sau fotbal, ori poti incerca orice activitate fizica doresti toate intr-un singur abonament. Daca vrei sa ai acces la toate sporturile si salile de sport care sa-ti ofere acest lucru cere un 7card acum.

www.7card.ro
Serviciile 7card sunt accesibile doar pentru angajatii companiilor, dar sper ca in viitor aceste servicii sa fie accesibile si persoanelor fizice pentru ca sunt extrem de atractive pentru oricine. Recomand programul 7card ca fiind cel mai complet si ieftin program dedicat sportului si miscarii care functioneaza in Romania. Ia-ti un 7card si bucura-te de toate facilitatile pe care ti le ofera si de cat mai multa miscare. 

Aplicatia 7card
In plus poti descarca aplicatia 7card din G-play sau App Store, pentru smartphone ca sa ai tot timpul la tine informatii despre cele mai apropiate cluburi si sali de sport de pozitia in care te aflii. Ideea si beneficiile oferite de 7card, a fost bine primita de conducerea companiei si a entuziasmat toti participantii la sedinta. Intr-adevar 7card vine cu un plus de beneficii pentru sanatatea si conditia fizica a fiecaruia. In viitor sper ca acest serviciu genial sa se extinda la nivelul intregii tari, pentru a putea beneficia de el cat mai multi oameni activi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro