Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ziua buna se incepe cu o cafea buna

Te-ai gandit vreodata cum ar arata diminetile noastre fara o cafea buna? Nici nu-mi pot imagina viata fara o cafea aromata care sa-ti ofere energia de care ai nevoie in fiecare dimineata. Nu stiu altii cum sunt, insa eu iubesc cafeaua buna, aromata care-mi ofera o incantare pentru toate simturile in fiecare dimineata. Prefer sa caut acel gust desavarsit in fiecare ceasca de cafea, iar cand il gasesc imi provoaca o placuta dependenta si revin de fiecare data in acelasi loc pentru a savura o cafea delicioasa. De asemenea imi place sa testez in diferite locuri cate o ceasca de cafea si sa fac comparatii intre gusturi si arome. Cea mai placuta senzatie este cand te afli intr-un loc si esti servit cu o cafea buna care-ti incanta toate simturile.

In prima zi de munca de anul acesta, am avut parte de o surpriza placuta dar in acelasi timp savuroasa la birou. Din partea firmei am primit cadou un espressor Gran Baristo automat Saeco, tocmai ca sa ne imbunatatim performantele si sa ne aducem aportul la dezvoltarea afacerii. De cum am intrat in birou am simtit o aroma placuta de cafea proaspata ce plutea in aer. Spre surpriza mea toti colegii erau adunati in jurul espresorului facand cafele de zor. Prima cafea facuta cu noul espresor a fost un espresso traditional cu un strat generos de spuma bruna-aurie deasupra. Experienta traita a fost fenomenala era un adevar elixir pentru simturi, o adevarata placere neingradita intr-o ceasca. Am ramas uimit de persistenta aromei de durata si atat de intensa, efectiv nu te puteai satura, iti doreai mai mult si mai mult sa simti gustul desavarsit al unui espresso traditional in stil italian.

Espressor Gran Baristo Saeco
Calitatile si aromele exceptionale pe care le poti avea in fiecare ceasca de cafea in stil italian provoaca o placuta dependenta. Fara sa-mi dau seama m-am indragostit de gustul cafelei preparate cu espresorul Gran Baristo automat. Gran Baristo este intr-adevar o bijuterie tehnologica in prepararea cafelei cu care poti prepara nu mai putin de 16 specialitati unice dintr-o singura atingere. Tehnologiile revolutionare pe care le regasim in Gran Baristo fac prepararea unei cesti de cafea divina mai rapida si la temperaturi mai inalte, ofera o varietate mai mare si o intretinere mai usoara. Perfectiunea autentica a cafelei italiene o regasesti in cafeaua fara gust de ars, gratie rasnitelor 100% ceramice, in spuma perfecta gratie carafei pentru lapte cu doua compartimente, in rapiditate gratie boilerului cu tehnologie bazata pe viteza termica si in varietatea specialitatilor de cafea delicioasa, nu mai putin de 16 varietati. La un espressor Gran Baristo poti seta bauturile exact pe gustul tau, prin schimbatorul de boabe de cafea poti experimenta aromele, poti personaliza cafeaua in 6 profiluri de utilizator si poti regla rasnitele ceramice ca sa experimentezi bogatia cafelei. Aparatul de cafea Gran Baristo este usor de curatat si intretinut gratie componentelor lavabile si a sitemului automat de curatare si detartrare. Mai multe specificatii si detalii tehnice ale aparatului Gran Baristo se gasesc in pagina dedicata produsului din magazinul online Philips.ro.

Specialitati cafea
Efectul cafelei preparate la birou cu espressorul Gran Baristo de la Saeco a fost surprinzator in ceea ce ma priveste. Daca inainte sa descopar elixirul cafelei Gran Baristo obisnuiam sa beau cafeaua de dimineata acasa, facuta la filtru sau la ibric, de cand am descoperit aroma perfecta a cafelei, ma grabesc in fiecare dimineata sa ajung mai repede la birou, ca sa gasesc espresorul liber. Fara sa sesizez, am inceput sa petrec mai mult timp la birou in fiecare dimineata, sa-mi fac de lucru cu hartogarii si sa aman iesirile pe teren in a doua parte a programului. Mi-am facut o rutina aromata care-mi oferea atata placere, bucurie si optimism. Acelasi lucru l-am sesizat la colegi care erau mult mai entuziasti si cu o mai mare dorinta de munca. Efectul Gran Baristo este intr-adevar uimitor, iar rezultatele au inceput sa se vada in scurt timp, ca sa nu mai vorbim de satisfactia sefilor care era evidenta in fiecare sedinta pe departamente. Trebuie sa recunosc ca un espresor Gran Baristo intr-un birou face minuni cu rezultate si cresteri spectaculoase, masurabile in moralul si optimismul ridicat al echipei, in eficienta si performanta echipei, cat si in atingerea si depasirea targetelor. 

Espressor Xsmall Saeco
In timp influentat de aroma cafelei de la birou mi-a incoltit in minte un gand care nu-mi dadea pace si ma indemna mereu sa achizitionez un espresor asemanator pentru acasa. Un espresor care sa fie doar al meu, sa ma bucur in fiecare dimineata de cafeaua delicioasa si aromata, chiar si in zilele in care nu ajungeam la birou. Asa am pus ochii pe un espressor Xsmall automat Saeco, de a carui design si pret m-am indragostit de la prima vedere. Chiar daca Xsamll este cel mai mic membru al familiei de espresoare cu macinare si preparare Saeco, imbina designul cu functionalitatea. Cu Xsmall pregatirea unui espresso excelent are loc prin apasarea unui buton, care declanseaza precesul de macinare a boabelor pentru o aroma intensa. Caracteristicile principale ale espresorului Xsmall sunt aproape identice cu cele ale lui Gran Baristo. Cafeaua este fara gust de ars datorita rasnitelor ceramice reglabile, spuma delicioasa si consistenta. Xsmall este usor de curatat si intretinut gratie sistemului de curatire automata a circuitului. Pe cat de mic, de dolofan si performant este espressorul Xsmall Saeco, acesta este tot ce ai nevoie pentru a te imbarca intr-o calatorie fara sfarsit in descoperirea aromei autentice.

Expresoare Saeco italan style
Trebuie sa incerci noile espressoare Saeco care-ti ofera o cafea italiana autentica, preparata perfect. Toate espresoarele Saeco au la baza cele mai inovatoare tehnologii de macinare si preparare, prin care poti modifica structura cafelei si stratul cremos al fiecarui espresso astfel incat sa corespunda gustului tau, tocmai datorita sistemului inovativ de preparare a cafelei Saeco. Cafeaua perfecta incepe cu boabele perfecte, descopera specialitatile si aromele de cafea ce numai cu espressoarele Philips Saeco automate le poti obtine. Nu uita o dimineata perfecta incepe cu o cafea aromata Saeco.

12 comentarii:

  1. Am testat si eu un astfel de aparat in Carrefour si e cu adevarat o bijuterie. Gustul cafelei e de la mama ei, din Italia iar placerea gustului este inconfundabila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un aparat din asta sa-l ai tot timpul in casa sau in bagaj :)

      Ștergere
  2. Il recomand din toata inima pe Xsmall pentru ca el imi incanta papilele gustative in fiecare dimineata la birou! :D Noi folosim cafea boabe Lavazza...n-am cuvinte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer si mie imi place Lavazza la fel cum imi place si Xsmall este o bijuterie

      Ștergere
  3. Eu nu beau cafea, dar imi place extrem de mult aroma cafelei proaspat rasnite. Aparatele alea arata asa de bine, incat sigura sunt si foarte bune :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place cafeaua Lavazza facuta la espresor. Si mie imi plac mult aparatele mai ales Saeco Xsmall

      Ștergere
  4. Eu nu am incercat niciodata aparatele astea, dar vreau sa achizitionez unul... imi dai de gandit. Insanici nu s chiar asa de ieftine. Sper ca nu se strica repede daca omul tot da banul pe el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De stricat nu se strica oricum sunt acoperite de garantie. Poti testa unul in magazinele partenere apoi il poti achizitiona

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Chiar e buna cafeaua Lavazza cred ca este unde dintre preferatele multora.

      Ștergere
  6. dai un ban dar stii ca primesti calitate si savoare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimic nu se compara cu un espresso delicios in fiecare dimineata.

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro