Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Un somn placut poate incepe cu un click

Statistic o treime din viata o petrecem dormind. Un somn odihnitor este tot ce ne putem dori in fiecare noapte. Cel mai rau ne simtim cand ne trezim dupa un somn mai putin odihnitor, toata ziua nu mai suntem buni de nimic oricate cafele consumam efectul este acelasi, o oboseala crunta care persista si tot ce vedem in fata ochilor este un pat mare, cu o saltea confortabila care sa ne ofere cel mai odihnitor somn, asa cum ne dorim tot timpul. De curand am trecut printr-o experienta care m-a convins ca o saltea de calitate iti ofera un somn odihnitor in fiecare noapte. 

O delegatie de cateva zile intr-un alt oras mi-a schimbat definitiv perceptia asupra somnului odihnitor. Eram bucuros ca voi sta intr-un hotel de 4 stele si ma asteptam sa ma bucur de tot confortul pe toata durata delegatiei. Am ajuns seara tarziu la hotel, dupa un drum lung si istovitor, m-am cazat repede, evident am cautat sa ma relaxez si sa ma odihnesc, pentru ca a doua zi urma sa am o agenda aglomerata. Am adormit destul de repede, rapus de oboseala acumulata peste zi. Toata noaptea am avut un somn agitat, m-am trezit de cateva ori amortit si intepenit. Dimineata a venit prea repede, cand a sunat alarma abia am reusit sa ma ridic din pat, simteam o oboseala si mai mare, cu ochii impaienjeniti, miscandu-ma in reluare am incercat sa-mi revin cu putina miscare de inviorare si un dus revigorant. Nici dupa a treia ceasca de cafea nu ma simteam mai bine. Toata ziua am avut o stare de oboseala adanca, eram morocanos si detestam pe toata lumea inclusiv pe mine insumi, asteptam doar sa se termine totul. Ajuns in camera de hotel m-am aruncat in pat incercand sa ma relaxez si sa ma odihnesc in sfarsit. Am atipit repede, dar m-am trezit in scurt timp la fel de obosit si ma simteam din ce in ce mai rau. Nu intelegeam de ce nu reuseam sa ma odihnesc chiar daca eram atat de obosit. Camera era spatioasa si patul era incapator. Incercam sa gasesc o logica pentru lipsa odihnei intr-un hotel de 4 stele. Am inceput demersul cu patul pe care l-am inspectat putin pana mi-am dat seama ca salteaua era mai subtire fata de salteaua ce-o aveam acasa. Putin intrigat, am decis sa merg la receptie ca sa intreb poate au o alta camera in care patul este prevazut cu o saltea mai groasa, poate eram obisnuit sa dorm pe o saltea mai groasa si din cauza asta nu ma puteam odihni. Foarte amabili, cei de la receptie, mi-au oferit o alta camera cu un pat cu o saltea mai groasa, in plus, mi-au oferit o perna ergonomica din spuma

Saltea Regina
Trebuie sa recunosc cu mana pe inima ca noua saltea si perna ergonomica mi-au oferit cel mai odihnitor somn intr-o camera de hotel. M-am trezit dimineata cu o pofta de viata nemaipomenita si plin de energie. Toata ziua mi-a mers bine, nici nu am simtit cum a trecut timpul, am uitat cu desavarsire de oboseala si surmenajul prin care am trecut cu o zi inainte. Ajuns seara in camera de hotel inca mai aveam energie si eram destul de fresh. Singura explicatia pentru noua mea stare de spirit si somnul odihnitor era salteaua impreuna cu perna ergonomica, alta explicatie nu aveam, camera era la fel, conditiile erau la fel. 

Intrigat si manat de curiozitate am scos asternuturile de pe pat ca sa examinez putin salteaua, sa-i aflu secretul somnului odihnitor. Am identificat eticheta producatorului Pikolin, am aproximat putin dimensiunile, apoi am rearanjat asternuturile pe pat. De curiozitate am inspectat si perna ergonomica, am descoperit cu surpriza acelasi producator Pikolin. Cu noile informatii proaspete in minte m-am tolanit in pat si m-am lansat intr-o cercetare mai amanuntita a brandului Pikolin si a produselor sale, care mi-au oferit un somn odihnitor. Cu surpriza am descoperit ca brandul Pikolin este importat si comercializat in Romania de magazinul online Salterra.

Perna Memory Comfort Pikolin Home
Am identificat salteaua pe care stateam atat de confortabil, in modelul Regina Pikolin 34 cm. Ce m-a surprins insa la saltea erau specificatiile tehnice numeroase. Salteaua este prevazuta cu un sistem de arc continuu NormActive Bloc Normablock, cu sistem de matlasare Optima cu spuma de mare densitate care contribuie la cresterea confortului. In plus, este tratata Sanifoam, prin care se elimina si se previne aparitia acarienilor, in combinatie cu Triple Barrera un tratament ce elimina si previene aparitia acarienilor, bacteriilor si ciupercilor. Salteaua este prevazuta cu 4 manere si 4 aerisitoare pentru o mai buna aerisire si igiena a saltelei, iar tesatura ce acopera salteaua este tratata Sanitized, ignifug. Oricum priveam lucrurile mi se parea fantastic ca am descoperit o saltea atat de buna pentru mine. Eram placut surprins sa observ ca, oricum stateam culcat pe saltea, aceasta imi sustinea greutatea intr-o pozitie confortabila. Un singur lucru mi-a ramas in minte, doream si eu o saltea Pikolin ca sa ma bucur noapte de noapte de un somn odihnitor. 

Pe langa salteaua Pikolin am fost incantat de perna ergonomica. Imi trebuie si mie o perna Memory Comfort Pikolin Home cu aloe vera din spuma cu memorie care se adapteaza perfect la conturul capului. In plus, perna asigura sprijin, reduce presiunea, detensioneaza muschii gatului si ofera o senzatie placuta de prospetime datorita tratamentului tesaturii cu aloe vera, ca sa nu mai vorbim de placerea si confortul oferit. 

Saltea Gran Dux Pikolin
Incantat de cele descoperite in magazinul online Salterra, am inceput sa caut un model de saltea pentru acasa. Cu greu m-am putut decide ce model sa aleg, totusi am ramas la modelul Gran Dux Pikolin o saltea ergonomica si eleganta care combina beneficiile sistemului NormActive cu senzatia de plutire oferite de spuma de diferite densitati care alcatuieste sistemul Ergotop. Toate specificatiile tehnice ale saltelei Gran Dux erau asemanatoare cu cele ale saltelei Regina pe care stateam tolanit, astfel, nici nu se punea problema ca sa ma insel in alegerea facuta.

M-am scufundat efectiv in magazinul Salterra, descoperind atatea informatii interesante despre saltele si accesoriile care-ti ofera un somn odihnitor. In plimbarea mea virtuala prin magazinul Salterra am descoperit o oferta tentanta la saltele si articole pentru copii. Daca esti un parinte responsabil, somnul si odihna copilului tau, trebuie sa fie extrem de importante, iar noi trebuie sa alegem produsele cele mai potrivite pentru somnul copilului nostru. Alegand produsele oferite de Salterra avem certitudinea ca oferim copilului un somn placut si lipsit de riscuri.

www.salterra.ro
Incantat si convins de alegerea facuta, recomand magazinul online Salterra, unde gasesti produsele de calitate exceptionala ale celor mai bune branduri din Europa. Atentie “Un somn placut poate incepe cu un click”. 

2 comentarii:

  1. Da, si eu am nevoie de saltele groase si mai moi, si am perna ortopedica, insa am auzit, ca persoanele cu greutate foarte mare, trebuie sa doarma pe saltele mai tari. Deci fiecare trebuie sa aleaga in functie de corp, de problema ortopedica ce o prezinta si asa mai departe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta asa este, trebuie sa alegi in functie de greutate si de problemele medicale

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro