Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ochii care m-au sedus

De cate ori ti s-a intamplat sa te intalnesti cu o persoana cunoscuta, cu care nu te-ai vazut de mult timp si sa te surprinda prin faptul ca are o alta culoare a ochilor? Personal, am trait de curand un asemenea eveniment, pur si simplu nu pot sa-mi scot din minte “Ochii care m-au sedus!”. Eram intr-un restaurant select, la o masa luminata de un candelabru imens. Ea era eleganta si frumoasa, asa cum o stiam, o vedeam cum radiaza de fericire, o fericire molipsitoare care ii facea prezenta agreabila intotdeauna. Ma simteam perfect si o sorbeam din priviri, cred ca era evident pentru toata lumea ca, ma topeam in ochii ei, de un albastru intens. Pur si simplu eram hipnotizat de privirea ei, abia eram atent la firul discutiei, lasand, din cand in cand, pauze destul de lungi in conversatie. Imi desprindeam privirea de la ochii ei cu greu doar cand eram intrerupt de chelnerul care ne servea ce am comandat. Totul a fost perfect pana cand mi-am adus aminte ca ultima data cand ne-am vazut avea ochii caprui, era imposibil sa ma insel atat de tare incat sa nu-mi aduc aminte culoarea ochilor ei. Eram din ce in ce mai intrigat cum a reusit sa-si schimbe culoarea ochilor intr-un albastru intens care ma hipnotiza fara sa-mi dau seama. 

Lentile de contact Vivid Blue
Intrigat de noua culoare a ochilor ei, aveam intentia sa o intreb cum a reusit sa-si schimbe culoarea ochilor si incercam sa duc conversatia intr-acolo ca sa-mi fie mai usor sa o intreb ca sa nu par atat de curios. Cred ca a sesizat si ea schimbarea din atitudinea mea, de la “Ma topesc in ochii tai ...” am trecut la o curiozitate evidenta care ma rodea si nu-mi dadea pace. Abila, evita sa cada in capcana, oricat am incercat sa duc conversatia la culoarea ochilor ei. Stia ce ma roade, probabil a intuit perfect, chiar ii placea sa ma tina ca pe ace si sa fierb in suc propriu de curiozitate. N-am mai rezistat mult si am intrebat-o direct, ce si-a facut la ochi de sunt acum de un albastru atat de intens? S-a uitat la mine, mi-a zambit, s-a apropiat putin peste masa si a soptit “Lensa”. M-am uitat interzis la ea asteptand continuarea cu o explicatie care sa ma lamureasca pe deplin. Dar n-am primit-o, am ramas cu Lensa, singurul indiciu pe care l-am primit toata seara. 

Lensa, Lensa, Lensa … imi revenea mereu in minte, dupa ce ne-am despartit si i-am sustinut privirea de un albastru intens care m-a fermecat. Fierbeam de curiozitate ca sa aflu secretul acelor ochi, a caror frumusete te hipnotizau pe loc. Tremurand de nerabdare am alergat intr-un suflet spre acasa, ca sa caut pe internet informatii detaliate despre Lensa. Nu mica mi-a fost mirarea sa descopar ca Lensa este un magazin online care comercializeaza lentile de contact, lentile colorate si accesorii pentru lentile. M-am linistit ca prin minune, dupa ce am elucidat misterul si m-am scufundat in raiul lentilelor, admirand varietatea de lentile revolutionare care-ti ofera posibilitatea sa-ti schimbi culoarea ochilor fara niciun risc. 

Lentile de contact colorate
Era surprinzator ce vedeam, nici prin gand nu mi-ar fi trecut vreodata ca, tehnologia o sa avanseze atat de mult intr-o viata de om, astfel incat acum sa ai posibilitatea sa-ti schimbi culoarea ochilor atat de simplu, usor si fara niciun risc. Am reusit sa identific lentilele de contact colorate purtate de ochii de care m-am indragostit. Sunt un model de lentile colorate albastre Vivid Blue, cu un design si estetica atat de naturala, cu tonuri de culoare de un albastru intens, cu un aspect perfect. Am descoperit ca lentilele de contact colorate se pot aplica atat persoanelor cu ochii deschisi la culoare cat si celor cu ochii inchisi la culoare. Surprinzator insa, este pretul extrem de mic al letilelor de contact. Cel putin pe mine m-a surprins sa descopar ca poti sa-ti schimbi culoarea ochilor la un pret mai mic decat o masa luata intr-un fast food. Acest lucru este cu adevarat incredibil, dar adevarat. 

Obisnuit cu detaliile tehnice am aruncat o privire la specificatiile lentilor de contact colorate. Acestea sunt realizate din 55% Terpolymer si 45% apa, iar cu ajutorul solutiei saline tamponate acestea isi pastreaza calitatea la cele mai inalte standarde. Surprinzatoare este usurinta cu care se pot folosi lentilele de contact colorate, dar si intretinerea lor atat de simpla, care nu necesita tehnologie si tehnica sofisiticata. Lentilele de contact colorate pot fi purtate in fiecare zi sau ocazional timp de 3 luni. Efectiv ele iti schimba culoarea ochilor si iti ofera un confort absolut. Ce poate sa fie mai extraordinar decat posibilitatea de a-ti schimba culoarea ochilor cand iti pofteste inimioara, fara niciun risc. 

www.lensa.ro
Lensa.ro este cel mai mare magazin online de lentile de contact colorate din Romania. Toate lentilele de contact, solutiile si accesoriile comercializate in magazin sunt de cea mai buna calitate si respecta toate standardele CE si avizele Ministerului Sanatatii. Calitatea produselor si a serviciilor oferite de magazinul online Lensa sunt recomandate de numarul mare al clientilor multumiti care confirma acest lucru prin testimoniale. Daca doresti sa-ti schimbi culoarea ochilor, cand iti pofteste inimioara si sa te remarci cu orice ocazie, o poti face cu un simplu click, intrand in magazinul online Lensa.ro care-ti dezvaluie in fata ochilor lumea spectaculoasa a lentilelor de contact colorate.

4 comentarii:

  1. Hmmm, ce mi-a place sa-mi inverzesc brusc ochii :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai acum e simplu si usor cu Lensa o poti face fara riscuri :)

      Ștergere
  2. Ma bate de mult timp gandul sa imi fac ochii albastri :D

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro