Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

miniPRIX in verde crud iti ofera cele mai mari reduceri la articole de imbracaminte si incaltaminte

Societatea romaneasca este in mare masura o societate traditionala. Ne nastem, traim si respectam traditii invatate in familie. Una dintre traditiile cu care ne-am obisnuit in familie este curatenia de primavara. De cum da firul ierbii, inmuguresc copacii si ne apropiem cu pasi repezi de Sarbatorile Pascale incepem sa facem curatenie generala in locuinta. Din pacate cand nu mai esti in sanul familiei, ca atributiile pentru curatenie sa fie distribuite fiecarui membru de familie, trebuie sa faci fata singur. Cred ca n-am mai intrat de mult in dulap ca sa organizez hainele de vara ca sa le triez in functie de folosinta. N-am avut incotro, in weekend mi-am luat inima in dinti si m-am apucat de organizat garderoba de primavara-vara. Spre surprinderea mea am descoperit ca am o gramada de tricouri cu maneca scurta pe care nu le mai port din diferite motive. Ori s-au largit prea tare, ori sunt patate cu diverse solutii si n-au mai iesit petele la spalat, ori efectiv s-au rupt, s-au gaurit, s-au descusut din cauza uzurii si spalarilor frecvente. Dupa triere, am injumatatit bine de tot stocul de tricouri. La fel am facut in cazul maieurilor si a pantalonilor scurti. Asa de bine organizate si aerisite sunt acum rafturile dulapului de parca n-ai mai avea haine sa imbraci a doua zi la munca. La final am lasat incaltamintea sport, unde am constat acelasi lucru, din cauza uzurii si a fotbalului jucat anul trecut doua perechi de incaltaminte n-au mai trecut testul calitatii si au ajuns in sacul cu vechituri. Am ispravit treaba cu organizarea garderobei de primavara-vara si m-am pus pe cugetat sa gasesc o solutie ieftina prin care sa achizitionez de urgenta cateva articole de imbracaminte si incaltaminte. 

Pantofi sport pentru barbati
Solutia am cautat-o la partenerul meu online miniPRIX, singurul magazin online din Romania ce aplica sistemul “Discount Concept”. Este o adevarata delectare sa faci cumparaturi in magazinul online miniPRIX, ti se umple inima de bucurie cand poti achizitiona articole de imbracaminte si incaltaminte diverse, de calitate, la moda si toate noi, la preturi de martisoare. Remarcabil este faptul ca, in magazinul online miniPRIX, iti umplii cosul de cumparaturi cu articole aflate la promotie si la final n-ai de plata decat 100-200 lei o suma acceptabila, care nici nu se cunoaste din bugetul lunar. 

Tricou maneca scurta
In ton cu natura, magazinul online miniPRIX in aceasta primavara se prezinta intr-un verde crud, punand in vanzare noile colectii la articole de imbracaminte si incaltaminte. In noua colectie de incaltaminte am descoperit o pereche de pantofi sport pentru barbati exact pe gustul meu. Pantofii sunt la exterior din piele ecologica si material textil de culoare alba si in interior material textil, cu talpa lipita. Incaltamintea aleasa este usoara si confortabila, materialele din care este realizata asigura o aerisire normala a piciorului. Pantofii sport ii poti asorta cu orice tinuta sport, fie ca iesi la plimbare in parc, in natura sau mergi sa faci sport pe un teren de fotbal ori tenis de camp. Foarte atractiv este pretul la care poti sa-i achizitionezi, atat de crud este de nici nu-ti vine sa crezi ca este intr-adevar real. 

Pantaloni scurti cu buzunare mari aplicate
Am cautat un tricou cu maneca scurta alb pentru a ma asorta cu incaltamintea sport de culoare alba. Tricoul ales este din material placut, comod si practic. Tricoul este model polo cu guler si nasturi in fata. L-am gasit la promotie cu o reducere substantiala de -20%. La asa pret n-ai cum sa-l ratezi si sa nu-l adaugi in cosul de cumparaturi. 

Maieu din Bumbac
Cam de mult timp nu am mai imbracat o tinuta alba de primavara-vara, dar uite ca magazinul online miniPRIX imi ofera aceasta sansa neasteptata. Tocmai am gasit o pereche de pantaloni scurti, cu buzunare mari aplicate, de culoare alba, din in 100%. Croiala pantalonilor imi place mult, mi se par atat de comozi si practici. In plus, pantalonii sunt din material subtire si confortabili, adecvati pentru o tinuta lejera. Cel mai important este faptul ca se pot asorta cu incaltamintea sport si tricoul, ca sa nu mai discutam de pretul nesperat de mic, cu tot cu reducerea substantiala de -30% ii poti achizitiona mai ieftin decat o bautura pe o terasa din centrul orasului. 

Sapca Steaua Bucuresti
Tinuta am completat-o de la miniPRIX cu un maieu din bumbac 100% de culoare turcoaz deschis ce se poate asorta cu articolele de imbracaminte si incaltaminte din cosul de cumparaturi. Maieul este modern, din material placut, cu bretele late si foarte comod. Ca sa sarbatoresc noul titlu de campioana a Stelei am completat tinuta cu o sapca “Steaua Bucuresti” de culoare bleumarin cu rosu din bumbac 100%. 

www.miniprix.ro
Trebuie sa recunosc cu mana pe inima ca sunt invidios pe reprezentantele sexului frumos carora, miniPRIX in verde crud, le ofera cele mai mari reduceri la balerini. Nu cred ca exista o femeie pe lume care sa nu accepte ca miniPRIX le ofera balerini in loc de martisoare. Legatura dintre mine si magazinul online miniPRIX este una speciala, ne leaga atatea momente frumoase si niciodata nu mi-a inselat asteptarile. Recomand sa te abonezi la Mini-letter ca sa primesti cele mai noi oferte si campanii aflate in desfasurare sau poti descarca aplicatia miniPRIX din App Store sau G-Play pentru telefoane mobile sau tablete. Recomand cu incredere tuturor sa va imprieteniti cu magazinul online miniPRIX pentru ca, intodeauna, o sa va trateze cu devotament si incredere exact cum face un prieten adevarat.

5 comentarii:

  1. Trebuie sa ma apuc si eu de curatenia de primavara prin dulapuri. Apoi o sa apelez la Miniprix.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Discount concept de la miniPRIX chiar merita sa-i calci pragul zi de zi.

      Ștergere
    2. Numa bani sa ai sa calci pragul zilnic! :))

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro