Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Miscarea care te inspira in fiecare zi

Toata iarna, chiar daca iubim sezonul rece pentru sporturile de iarna, asteptam sa vina primavara cu vreme buna si caldura. Te saturi de stat in casa la caldurica, abia astepti sa poti urca pe bicicleta, sa cutreieri padurile si dealurile din apropierea orasului. Nimic nu se compara cu aerul curat, cu natura care se trezeste la viata intr-un verde crud, cu mireasma imbatatoare a florilor de primavara si zumzetul albinelor. Cel mai placut mod de a te relaxa in natura este sa pedalezi o bicicleta cu suspensii bune. Nu trebuie sa faci neaparat performanta, sa pedalezi pana te termini fizic, la fel cum nu ai nevoie de un echipament special si sofisticat ca sa te poti bucura de o plimbare in natura pe bicicleta. Tot ce ai nevoie este o bicicleta buna, un echipament de siguranta, un mic rucsacel cu de-ale gurii si un bidon de apa, acestea sunt ingredientele minune pentru o zi placuta si relaxanta in natura.

Miscarea care te inspira
O bicicleta performanta si frumoasa in acelasi timp, am descoperit in magazinul online de biciclete Biciclop. De curand au fost listate biciclete noi de la producatori cu renume in constructia de biciclete. Am pus ochii pe o bicicleta Focus exceptionala, ideala pentru plimbatul in natura. O bicicleta Focus Black Forest 29R 5.0 o poti achizitiona simplu si usor din magazinul online Biciclop. Bicicleta Black Forest este cu roti de 29'', cu cadru din aliaj si suspensie pe fata. Bicicleta este cu 27 de viteze, cu schimbatoare fata/spate model Shimano, cu disc QR, atat pe fata cat si pe spate, si frane in butuc fata/spate. Jantele sunt model Concept, with eyelets echipate cu anvelope Continental Race King, 55-622 foldable. Despre anvelopele Continental stiu ca sunt performante si durabile, atat cele pentru biciclete cat si cele pentru autoturisme, chiar merita investitia. 

Bicicleta Focus Black Forest 29R 5.0 
Producatorul german garanteaza ca fiecare bicicleta Focus este cu atentie conceputa in centrul de dezvoltare si cercetare din Germania, ca sa te poti bucura din plin de o bicicleta de calitate. Daca iubesti mersul pe bicicleta in natura trebuie sa vezi, sa testezi si sa ai o bicicleta Focus ce inglobeaza in fiecare model pasiune, performanta si perfectiune. Sincer trebuie sa recunosc, cu mana pe inima, ca nu-mi mai pot scoate din minte bicicleta Black Forest din magazinul online Biciclop.

Bicicleta Cross Peleton
Oare exista un adolescent care sa nu iubeasca o bicicleta de viteza? Cred ca nu. M-a cuprins nostalgia cand am vazut bicicleta Cross Peleton in magazinul online de biciclete Biciclop. Amintirile m-au coplesit, ce frumos era acum cativa ani buni, cand aveam o semicursa adusa din Germania. Ce viteza puteam sa prind cu ea era incredibil pentru mine, la fel de placuta era adrenalina ce iti punea sangele in miscare la viteze ametitoare. Era o adevarata placere sa pedalezi pe sosea cu viteza, nu erau nici atatea masini, aveai loc si tu pe bicicleta. Imi aduc aminte ca pe o portiune de drum in panta domoala am reusit sa intrec un trabant cu bicicleta, nici nu-ti poti inchipui cat de fericit eram pentru o asemenea performanta. Bicicleta Cross Peleton de la Biciclop, este cu roti de 28'', cadru de aluminiu, frane fata/spate pe janta si anvelope SCWALBE LUGANO 700CX23. Manetele schimbaroarelor de viteze si franele sunt model Shimano. Oricum privim lucrurile modelul de bicicleta Cross Peleton este performant si asigura o viteza mare de rulare pe pista sau sosea. Se recomanda tuturor celor care doresc sa pedaleze pentru viteza.

Tricicleta utilitara Babboe Big 
Am admirat intotdeauna civilizatiile orientale pentru numarul mare de biciclete pe care-l utilizeaza, diversitatea formelor si modelelor de bicicleta pe care le intalnesti acolo. Chiar sunt simpatice bicicletele in regim de taxi prin partile asiatice. Imi aduc aminte ca aveam un vecin care si-a modificat bicicleta in regim propriu utilizand-o la transport diverse. Am vazut in magazinul online Biciclop o tricicleta utilitara Babboe Big interesanta. Cred ca se poate folosi de catre toti precupetii sau pietarii pentru transport diverse. Tricicleta utilitara Babboe Big este complet echipata, putand fi folosita atat pentru transportul de marfa (de exemplu cumparaturi), cat si pentru plimbat copii/nepoti. Pretul bun si garantia mare la tricicleta Babboe Big o recomanda drept o achizite ideala si acelasi timp practica.

www.biciclop.eu
Magazinul online de biciclete Biciclop ofera o gama variata de biciclete alese dupa criteriul esteticii urbane. Pe bicicletele Biciclop nu ai nevoie de costume de licra, nici de agatatori la pantaloni, nici de mecanici cu doctorate in depanat biciclete (in caz ca exista asa ceva), nici de manusi, trebuie doar sa savurezi, sa te relaxezi si sa te bucuri de placerea de a pedala o bicicleta.

10 comentarii:

  1. eu am un focus si-s multumit de el , dar poate iau unul nou :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi-ar trebui tricicleta aceea ca nu stiu sa merg pe bicicleta :)). Pentru copii nu au nimic?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am probleme cu spatele, si imi eset interzis bicicleta, insa daca as gasi una care sa aiba telescop si fata si spate as lua. Ca in cazul asta nu s-ar ciocni vertebrele intre ele. Este pe situ la astia asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desigur exista si biciclete cu suspensie fata/spate

      Ștergere
    2. Da, ai dreptate, am gasit. Aia care is pt. teren mai "accidentat" au doua telescoape. Ma cuget, bicicletele astea sunt taiwaneze...oare ce calitate au? :))

      Ștergere
    3. Trebuie sa faci diferenta intre Taiwan si China sunt cam diferite economiile si raportarea fata de calitate

      Ștergere
  4. si eu am bicicleta insa e veche si as vrea sa iau ceva mai modern!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Modern ca modern dar e mai practica, mai performanta si mai usoara :)

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro