Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Curatenia de primavara se face si pe birou. La ce produse electronice mai vechi ai renunta si ce ti-ai achizitiona in schimb?

Evolutia tehnologica din informatica si programare este evidenta, o simtim de la an la an. Ieftinirea tehnologiei face realizarea de device-uri si programe tot mai performante, la preturi accesibile. Daca am achizitionat un laptop acum mai bine de 5 ani, a carui performante la vremea respectiva erau in top, acum datorita evolutiei tehnologiei si a programelor noi care necesita mai mult sptaiu, mai mult RAM si un procesor mai performant, ajungi in situatia ca laptopul vechi sa nu mai faca fata. Indiferent de munca pe care o desfasori, daca lucrezi cu programe specializate trebuie sa tii pasul cu evolutia si cerintele tehnice ale programelor. In cazul meu noile update-uri la programele specializate de identificare piese auto originale nu mai pot rula pe laptopul HP 6820s pe care-l am in dotare la birou. Oricat de greu iti este sa te desparti de obiectele pe care le-ai folosit cu incredere atata timp, uneori n-ai incotro si trebuie sa le schimbi. Primavara este momentul oportun sa ne innoim o parte din device-urile cu ajutorul carora ne desfasuram activitatea la birou. Cand doresc sa achizitionez electronice, fie ca este vorba de laptopuri, tablete sau multifunctionale, apelez cu incredere la magazinul online evoMAG, pentru ca are intotdeauna preturi bune. Magazinul online evoMAG este unul dintre principalii jucatori de pe piata romaneasca de comert electronic, avand in oferta peste 120.000 de produse din domeniul IT&C, telecomunicatii si FMCG. In plus, la evoMAG am gasit intotdeauna cele mai mari oferte si reduceri de pret la produsele comercializate, iar sa faci o comanda online la evoMAG necesita doar 3 pasi pe care-i parcurgi in maxim 30 de secunde.

Laptop ASUS N76VB-T4107D (Intel Core i7-3630QM, 17.3"FHD, 8GB, 750GB @7200rpm, nVidia GeForce GT 740M@4GB, USB 3.0, HDMI, Wi-Di)
Complexitatea, spatiul mare ocupat pe HDD, resursele mari necesare pentru a rula optim a noilor programe specializate de identificare piese auto originale, m-au determinat sa caut o oferta buna la un laptop in magazinul online evoMAG. O oferta surprinzator de buna la pret am gasit la un laptop ASUS N76VB-T4107D (Intel Core i7-3630QM, 17.3"FHD, 8GB, 750GB @7200rpm, nVidia GeForce GT 740M@4GB, USB 3.0, HDMI, Wi-Di). Fara sa ai nevoie de prea multe cunostinte in IT, doar comparand performantele celor doua laptopuri poti face diferenta. Batranul laptop HP 6820s cu un procesor Intel Core 2 Duo, frecventa de 1500 MHz, memorie RAM de 2 GB si HDD de 160 GB la vremea lui era performant si merita toti banii. In comparatie cu HP-ul din dotare, noul laptop Asus pe care am pus ochii in magazinul evoMAG, are un procesor Intel Core i7, cu viteza de 2400-3600 MHz, memorie RAM de 8 GB de tip DDR 3 si o frecventa la memorie de 1600 MHz. Capacitatea HDD, a noului Asus, este de 750 GB cu o viteza de rotatie de 7200 RPM. La o simpla comapratie obeservi ca laptopul Asus este de cel putin 4 ori mai performant fata de HP-ul din doatare. In plus, tehnologia avansata a ecranului seriei Asus N76VB creeaza unghiuri de vizualizare impresionante, de 150 de grade, astfel incat imaginile full HD arata si mai bine, indiferent din ce directie le privesti. Astfel, ecranul prinde literalmente viata, cu imagini de inalta definitie, mai clare, mai luminoase, mai detaliate si mult mai realiste, un aspect important cand lucrezi cu programe specializate in identificare piese auto originale. Conteaza foarte mult claritatea imaginii si marimea ecranului. Un aspect important in alegerea facuta este rapiditatea si cursivitatea procesului de repornire din modul asteptare in doar 2 secunde, posibil datorita tehnologiei ASUS Super Hybrid Engine II, ce ofera laptop-urilor din Seria Asus N76VB un timp de raspuns aproape la fel de rapid cu cel al unui smartphone. In plus, adaugand si puterea de procesare oferita de procesorul Intel Core i7-3630QM din a treia generatie si de placa video nVidia GeForce GT 740M cu 4GB memorie dedicata, dar si functia USB Charger+ pentru incarcarea rapida a dispozitivelor USB compatibile, sunt extrem de utile in orice situatie Laptop-ul din seria ASUS N76VB devine un adevarat personificator al conceptului de putere de calcul portabil. Oricum privim lucrurile, cei de la Asus au creat un laptop parca special pentru activitatea ta de la birou, poti intui ca ti-au anticipat dorintele in materie de tehnologie. Reducerea frumusica de pret oferita de evoMAG si performantele superioare ale noului Asus il recomanda ca o achizitie ideala. Nu-mi ramane decat sa-i cant vechiului HP “Pusca si cureaua lata, ce laptop erai o data...” si sa lansez comanda pentru noul Asus

Tableta Apple Mini iPad, 64GB, Wi-Fi, Neagra
Dupa decizia luata in cazul laptopului, am poposit la tablete, doar de curiozitate sa vad ce noutati mai sunt la oferte si promotie in magazinul online evoMAG. Ochii mi-au cazut pe o tableta Apple Mini iPad, 64GB, Wi-Fi, Neagra, de cum am vazut-o, fara sa sesizez am simtit o emotie placuta, imaginile si experienta traita pentru prima data cand am tinut in mana o tableta asemanatoare m-au coplesit. Priveam la tableta Prestigio PMP5570C DUO ce statea pe birou, pe care n-am mai folosit-o de ceva timp, din cauza acumulatorului ce tine atat de putin, apoi treceam cu privirea la imaginea tabletei ipad mini din magazinul online evoMAG. Ecranul superb, internetul ultra rapid si cele peste 275.000 de aplicatii din AppStore, dar si forma subtire cat un creion ma atrageau din ce in ce mai mult. Efectiv te indragostesti la prima vedere de ecranul deosebit de luminos, este atat de usor si subtire noul ipad mini, incat il vrei pe loc. Ce-i drept puternicul ipad mini este cunoscut pentru performantele sale rapide, fluide, care nu te dezamagesc niciodata. Dispune de un puternic si eficient chip A5, usurand astfel modul de lucru, de la lucrurile mici, cum ar fi trecerea de la o aplicatie la alta si rasfoirea paginilor, la lucruri mai complexe cum ar fi editarea fotografiilor, vizionarea de filme si jocuri. Chiar daca este atat de multa performanta incorporata intr-un mic dispozitiv, ipad mini se poate bucura de aceeasi autonomie ca un ipad. Asa poti citi, viziona, scrie, te poti juca si crea ce vrei tu, cat timp doresti, pentru ca bateria iti permite o autonomie de 10 ore. Nu trebuie sa stai mult pe ganduri ca sa-ti dai seama ca un ipad mini trebuie sa inlocuiasca primavara asta vechea tableta, mai ales ca pretul de la evoMAG este bun si chiar merita achizitia.

Multifunctional Epson L550
Intamplator am aruncat o privire prin birou, asa am sesizat vechea imprimanta alb-negru ce este in uz de nici nu mai tineam minte. Un gand mi-a trecut prin minte, daca tot aloc un buget pentru achizitii din magazinul online evoMAG, hai sa vad poate gasesc o multifunctionala la un pret bun. Fara prea mare greutate am descoperit un Multifunctional Epson L550 la un pret bun, a carui specificatii tehnice m-au convins ca fac alegerea potrivita pentru volumul de munca din birou. Epson L550 este o imprimanta multifunctionala 4 in 1, cu sistem integrat de cerneala, ideala pentru companiile mici ce doresc sa reduca costurile de imprimare. Acest model este dotat cu functii de imprimare, copiere si trimitere faxuri, precum si cu ADF, un ecran LCD cu doua randuri si conectivitate Ethernet. In plus, functia de copiere multipla permite sa copiezi o pagina de pana la 99 de ori intr-o singura sedinta, ceea ce face din L550 un instrument ideal pentru crearea rapida de documente pentru intalniri sau oferte scrise. Calitatea Epson la preturi extrem de scazute si viteza mare de imprimare, atat alb-negru cat si color, fac din multifunctionalul L550 partenerul tau in afaceri.

Aparat masaj pentru scaun Beurer MG290
Cred ca nu exista persoana care sa munceasca intr-un birou si sa nu intepeneasca stand pe scaun in fata calculatorului sau laptopului. Acelasi lucru l-am patit, colindand virtual prin magazinului online evoMAG. Oricat de comod e scaunul pe care stai la birou la un moment dat tot te intepenesti sau amortesti din lipsa miscarii. Spre surprinderea mea am descoperit la evoMAG un aparat masaj pentru scaun Beurer MG290, aflat la o reducere substantiala si de curiozitate am decis ca merita sa-l incerc. Chiar daca a venit primavara, iarna o sa se intoarca repede si un aparat de masaj pentru scaun cu incalzire, cu 4 role shiatsu pentru masaj de-a lungul coloanei vertebrale si 2 capete pentru masajul gatului, cu intensitati selectabile si zone de masaj ajustabile este o achizitie sanatoasa, calduroasa si avantajoasa pentru oricine. In plus, ce poate fi mai relaxant la birou ca un masaj pentru spate cu efect de adancime, sau pentru gat?

www.evomag.ro
Cumparaturile online in magazinul evoMAG sunt o adevarata placere si delectare pentru oricine. Intotdeauna evoMAG nu-ti inseala asteptarile oferindu-ti produse de cea mai buna calitate, un pret al produselor cat mai bun si o livrare cat mai rapida. Recomand sa te abonezi la newsletterul evoMAG ca sa aflii cele mai noi produse listate in magazin, cele mai mari reduceri de preturi si toate produsele aflate la promotie. Descarca pe telefonul tau aplicatia evoMAG.ro Mobile din AppStore sau GooglePlay pentru mobilitate in cumparaturi online din magazinul evoMAG.

8 comentarii:

  1. Cred ca trebuie sa ma ocup si eu de curatenia de primavara la birou. As incepe cred cu aparatul de masaj pentru scaun, apoi as mai vedea :) Stii cum e, degaba am cel mai tare laptop daca ma doare spatele si nu am chef sa fac nimic :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate in cazul acesta. Totusi un laptop performant este necesar in orice activitate desfasori.

      Ștergere
  2. chiar asusul de pe imagine este unul, cu care ma cochetez de ceva vreme. oare o sa mai scada un pic pretul dupa paste?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai pretul este destul de scazut. Posibil sa mai scada pretul, in cazul acesta ai putea sa ceri o informare la evoMAG.

      Ștergere
  3. Eu cred ca trebuie asteptat pana dupa paste.

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro