Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum sa-ti exprimi personalitatea prin haine de la Wardrobe B

Oamenii sunt fiinte inteligente cu personalitate, cele mai complexe fiinte zamislite de natura si totusi atat de diferite. Nu exista un om identic cu alt om pe planeta, nici macar daca este clonata o persoana, clona nu este identica ca varsta cu modelul. Daca suntem atat de diferiti, stau si ma gandesc uneori, de ce acceptam consumerismul si globalizarea in urma carora ne imbracam la fel cu majoritatea oamenilor, mancam la fel ca majoritatea, conducem modele de masini identice cu alti oameni? Raspunsul este simplu, mentalitatea ce ne-a fost adanc inradacinata prin publicitate si politici din partea majoritatii. In general minoritatile sau individul nu conteaza intr-o asemenea ecuatie. Totusi, daca doresti sa iesi in evidenta, sa fii unic sau unica, sa-ti construiesti un brand personal poti sa o faci fara efort prea mare prin intermediul internetului care este vast si-ti ofera atatea posibilitati de care trebuie doar sa profiti.

Noul concept Wardrobe B
Te-ai intrebat vreodata daca vrei sa devii un fashion icon cum poti sa o faci simplu si usor? Te-ai intrebat vreodata daca vrei sa-ti definesti situlul vestimentar in concordanta cu stilul tau de viata sau brandul personal, cum o poti face? Raspunsul se poate gasi pe internet daca vei cauta ceea ce-ti doresti. Intamplator am descoperit Wardrobe B un magazin online interesant care mi-a captat atentia prin conceptul nou pe care-l promoveaza. Wardrobe B comercializeaza articole de imbracaminte, genti si accesorii, ale unor branduri care pun accentul pe unicitatea si stilul individual, si se adreseaza in special doamnelor si domnisoarelor care inteleg ca felul in care te imbraci te reprezinta. 

Pasionat de statistici, probalitati si cote de pariuri am ramas surprins de faptul ca exista o sansa de 1 la 10.000.000 sa gasesti acelasi articol achizitionat de la Wardrobe B la un alt roman, lucru care m-a pus efectiv pe ganduri. Un atuu atat de puternic m-a facut invidios pe reprezentantele sexului frumos ce au aceasta sansa oferita de magazinul online Wardrobe B, chiar regret ca nu au in oferta articole de imbracaminte si accesorii pentru barbati. In plus articolele vestimentare de la Wardrobe B fac parte din categoria pieselor nemuritoare care nu se demodeaza sezonul viitor. Aceste atuuri ale conceptului de magazin Wardrobe B sunt intr-adevar extraordinare si merita sa te imbraci cu stil, inteligent si sa-ti construiesti o imagine de fashion icon, in cel mai simplu mod.

Bratara Louvre Resin Rosie
Cu aceste informatii proaspete despre articolele vestimentare comercializate de magazinul online Wardrobe B, manat de curiozitate, am incercat sa verific veridicitatea lor. Timid am pasit virtual in magazinul online Wardrobe B, exact cum pasesti intr-o catedrala gotica monumentala, insa sentimentele ce m-au cuprins in magazin nu se pot descrie in cuvinte. Magazinul Wardrobe B este intr-adevar fascinant chiar si pentru un privitor, Oricat am incercat sa gasesc o asemanare cu alt magazin in care am intrat vreodata sau sa gasesc inca un produs din magazinul Wardrobe B in alta parte, n-am gasit. Spre exemplu mi-a atras atentia o bratara Louvre Resin Rosie spectaculoasa. Bratara Isharya este din rasina naturala translucida prelucrata manual, acoperita cu aur de 18 K. Rasina a fost apreciata inca din cele mai vechi timpuri, in special pentru chihlimbar s-au dus razboaie crancene, a fost purtata cu noblete de regine si imparatese, pentru ca acum sa fie accesibila clientelor Wardrobe B. Bratara este de o frumusete rara, rasina translucida rosie acoperita de nobletea aurului de 18 k, o recomanda ca o bijuterie pe care o poti purta oricand intr-o tinuta cu stil, Trebuie sa recunosti ca bratara Louvre Resin Rosie este eleganta si nonconformista prin designul sau si este un detaliu de efect pentru o tinuta demna de Oscar si covorul rosu.

Rochie Atos Lombardini
Daca ti-a placut bratara, trebuie sa vezi si sa porti rochia Atos Lombardini. O rochie cu adevarat superba ce-ti pune in evidenta feminitatea si senzualitatea. Rochia fara maneci, cu decolteu rotund la baza gatului si un croi cambrat pana in talie este potrivita pentru evenimente sau birou. Rochia are o lungime pana deasupra genunchiului, cu fusta usor incretita, fermoar vizibil in spate si un detaliu de efect din piele perforata pe piept. Trebuie sa recunosc cu mana pe inima ca imi place mult modelul de rochie Atos Lombardini si as fi incantat sa ma aflu in compania unei femei imbracata in rochie Atos Lombardini, accesorizata cu bratara Louvre, intr-o pereche de pantofi cu toc cui, cred ca as putea spune ca a facut cele mai potrivite alegeri vestimentare.

www.wardrobeb.ro
Apreciez si recomand conceptul Wardrobe B prin intermediul caruia ai acces la produse greu de gasit, manufacturate sub numele unor branduri aproape necunoscute pe piata locala, dar care prin calitatea executiei si design exprima inteligenta, seriozitate si stil. Vrei sa devii un fashion icon? Nimic mai simplu, imbraca-te si accesorizeaza-te din magazinul online Wardrobe B, si-ti vei vedea visul cu ochii.

4 comentarii:

  1. intr-adevar sunt haine speciale, insa si pretul e special.

    RăspundețiȘtergere
  2. In privinta expresiei "oamenii sunt fiinte inteligente..." cred ca mergea mai bine "unii oameni" :))) In ceea ce priveste hainutele de la wardrobe, atat iti spun: daca as avea acum 20.000 de lei pe care sa ii cheltui cum vreau eu, i-as cheltui pe toti la ei pe site! Pe toti si inca ceva :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate mai exista si exceptii. Baga si la loto poate iese la extragere cei 20.000 lei :)

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro