Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Atitudine de primavara cu WardrobeB

Omul cat traieste invata din experiente proprii, traite in anumite situatii. Weekendul acesta n-am mai putut scapa de shopping in mall. A trebuit sa-mi insotesc partenera la cumparaturi ca sa-mi exprim opinia asupra tinutei daca-i vine bine sau nu. Cred ca nu exista pe lume o activitate mai plictisitoare pentru un barbat ca vizitatul magazinelor si asteptatul in fata cabinelor de proba. Shoppingul este o activitate placuta daca mergi intr-un magazin maxim doua, gasesti articolele de imbracaminte de care ai nevoie, le probezi si le cumperi daca totul este in regula. De la shoppingul ideal la tortura fizica si psihica, ce inseamna sa mergi la shopping intr-un mall cu partenera, este o diferenta ca de la cer la pamant. Efectiv te termina nervos cand incerci sa o ajuti sa aleaga un articol dintr-un model din care sunt mai multe bucati si nu intelegi de ce refuza sa probeze marimea ei pe care o gaseste relativ usor. Dar nu, femeia se incapataneaza sa caute articole de imbracaminte din care exista cate o bucata sau doua in tot magazinul si apoi se mira ca nu gaseste marimea potrivita sau se chinuie sa probeze numere mai mici ori mai mari. Intr-o asemenea situatie simti ca te lupti cu morile de vant si incepi sa numeri miei si oite in gand ca sa te calmezi si sa suporti cu brio calvarul prin care trebuie sa treci intr-o zi de weekend la shopping.

Atitudine de primavara cu WardrobeB
Am reusit performanta sa vizitam toate magazinele cu articole de imbracaminte si sa nu achizitioneze nici macar o bucata de material, dupa zeci de probe si cateva ore pierdute la cumparaturi. Trebuia sa aflu motivul pentru care nu am cumparat nimic, nici macar nu a probat un articol de imbracaminte din acele modele cu multe bucati, eram convins ca sigur gasea ceva pe masura ei. Era sa fac accident de masina in drum spre casa, cand am aflat crudul adevar si anume ca ea nu doreste sa cumpere nicio bucata din articolele de imbracaminte care sunt multe bucati din acelasi model expuse la vanzare, pentru ca nu vrea sa vada si pe alte femeie acelasi model de haine. Socat de raspuns nu am putut intelege atunci de ce mai mergi la shopping in magazinele din mall unde toata lumea merge, existand o probabilitate mare ca si alte femei sa achizitioneze acelasi model de imbracaminte. Este intr-adevar destul de dificil sa intelegi mecanismul care le ghideaza pe femei la cumparaturi.

N-am avut incotro si a trebuit sa caut o solutie ca sa nu mai trec printr-un calvar asemanator in viitor. Am intrat in magazinul online WardrobeB unde poti gasi articole de imbracaminte, genti si accesorii, ale unor branduri care pun accentul pe unicitatea si stilul individual, si se adreseaza in special doamnelor si domnisoarelor care inteleg ca felul in care te imbraci te reprezinta. WardrobeB este magazinul ideal daca te confrunti cu probleme asemanatoare pentru ca exista o sansa de 1 la 10.000.000 sa gasesti acelasi articol achizitionat de la Wardrobe B la un alt roman, probabilitate ce iti garanteaza ca mai ramane doar sa identifici marimea potrivita si ai rezolvat problema unei comenzi de articole unice de imbracaminte.

Bluza Bruuns Bazaar
O data ce ai pasit virtual in magazinul online WardrobeB observi ca articolele si accesoriile vestimentare de la Wardrobe B fac parte din categoria pieselor nemuritoare care nu se demodeaza sezonul viitor. Am gasit o bluza Bruuns Bazaar vapoaroasa pentru zilele calduroase de primavara-vara care capteaza privirile tuturor. O bluza de culoare indigo fara maneci, din matase cu decolteu rotund si margine textila neagra la baza gatului. Bluza are un croi si design modern cu pense decorative la baza gulerului, cu spatele decupat si lateralele drapate. Bluza este de o eleganta aparte si de bun gust, ideala pentru iesiri in club sau evenimente speciale. Bulza Bruuns Bazaar se poate asorta cu pantaloni la dunga, jeansi slim, fusta sau pantaloni scurti. O bluza Bruuns Bazaar nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei care pune accent pe eleganta si unicitate.

Rochie Atos Lombardini
Imposibil sa nu-ti capteze privirea o rochie Atos Lombardini fara maneci cu print abstract. Rochia fabuloasa efectiv iti hipnotizeaza privirea, nu poti trece neobservata imbracata intr-o rochie Atos Lombardini cu print abstract. Designul si croiul rochiei este modern si unic, cu decolteu rotund la baza gatului si fermoar ascuns la spate. Rochia este pana deasupra genunchiului cu talie inalta de la care porneste o fusta in clin. Materialul plin din care este confectionata rochia este 100% poliester de calitate superioara, usor elastic, ce nu se sifoneaza. Hipnotizeaza toate privirile intr-o rochie Atos Lombardini spectaculoasa, ideala pentru evenimente festive, cocktailuri sau iesiri in club. Pentru o nota de eleganta in plus o poti asorta cu bijuterii A Cuckoo Moment, pe care le poti achizitiona online din magazinul WardrobeB. 

Inel A Cuckoo Moment
Cele mai spectaculoase si frumoase accesorii le gasesti in magazinul online WardrobeB. Nu poti sa nu remarci din categoria inele, un inel Nude Quartz din colectia A Cuckoo Moment. Inelul este executat manual cu un design extravagant, ce atrage toate privirile si pune in evidenta printr-un spectacol cromatic original, mana celei mai elegante femei. Inelul este din argint suflat cu aur roz, captusit cu piele de pisica de mare, tot de culoare roz. Detaliul unic al inelului este piatra din smokey quartz, ce te duce cu gandul la misterul ce inconjoara purtatoarea. Culoarea fumurie a quartz-ului si textura din piele de pisica de mare in pas cu tendintele actuale ale modei, sunt atuuri ideale pentru a desavarsi o tinuta glam, plina de culoare si stralucire. Inelul Nude Quartz se remarca prin originalitate, o eleganta inegalabila si pretiozitate, atribute specifice inconfundabilului stil A Cuckoo Moment. 

www.wardrobeb.ro
Apreciez si recomand conceptul Wardrobe B prin intermediul caruia ai acces la produse greu de gasit, manufacturate sub numele unor branduri aproape necunoscute pe piata locala, dar care prin calitatea executiei si design exprima inteligenta, seriozitate si stil. Este locul ideal din care poti alege articole vestimentare si accesorii unice pentru cadouri de efect, special create pentru femei cu personalitate puternica pentru care eleganta si stilul unic sunt definitorii. Vrei sa devii un fashion icon? Daca da, alege-ti stilul unic din magazinul online WardrobeB.

6 comentarii:

  1. inelele astea sunt cum zici, chiar spectaculoase :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu urasc sa bat magazinele, nu am rabdare sa ma uit peste tot, sa scotocesc dupa ceva care sa-mi placa, este enorm de mult timp pierdut. Asa ca apelez la astfel de magazine online.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca din ce in ce mai multa lume o sa-si faca cumparaturile online sunt mult mai confortabile

      Ștergere
  3. faina rochia prezentata

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro