Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cardurile Piraeus Bank iti aduc acum mai multa bucurie la cumparaturi

Cardul de credit este un instrument bancar dedicat in special cumparaturilor, prin care banca cu care clientul a incheiat un contract ofera o suma pana la un plafon limita care poate sa fie utilizata de catre client dupa cum doreste. In general titularul cardului de credit are obligatia de a rambursa la scadenta o suma minima care reprezinta un procent din suma folosita cat si dobanda aferenta, conform cu conditiile prevazute in contractul cu banca.

De ani buni folosesc cardurile bancare, desi initial am fost destul de sceptic cu privire la utilitatea lor. Chiar de multe ori la inceputuri, simteam ca ma incomodeaza cardurile, obligandu-ma intr-un fel sau altul sa merg la bancomat ca sa-mi scot salariul cel putin de 2-3 ori pe luna. Initial nu am prea facut plati cu cardul pentru cumparaturi sau alte plati pentru taxe, impozite ori cheltuieli de consum lunare. De vreo 6 ani utilizez carduri de credit a caror utilitate o gasesc pe zi ce trece tot mai mare. In primul rand ai la dispozitie o suma pentru cheltuieli de ocazie sau cheltuieli curente. Cu alte cuvinte este intrumentul bancar care te scoate dintr-un impas financiar in primul rand, sau iti ofera un plus de bani pentru diferite cheltuieli. Bine inteles este important ca utilizarea lui sa fie facuta cu buna stiinta ca sa nu ai surprize in viitor.

Am inceput sa folosesc platile cu cardul mai mult fortat de imprejurari. Viata m-a dus in tari slave, a caror limba nu am reusit sa o invat. Era destul de dificil si anevoios ca sa-ti faci cele mai elementare cumparaturi. In primul rand am pierdut multi bani la schimbul valutar, pe urma era dificil ca sa socotesc de fiecare data preturile si sa urmaresc sa primesc restul corect. Ca sa scap de neplacerile intampinate la cumparaturi am inceput sa folosesc ca si modalitate de plata cardul. Parca din senin totul a devenit mult mai simplu si usor de facut. Nici macar nu mai trebuia sa comunic cu casierii sau vanzatorii, pur si simplu intindeam cardul, asteptam sa bag pinul ca sa se initieze tranzactia, primeam bonul fiscal si totul era rezolvat. 

Nu mai aveam probleme cu platile de cand foloseam regulat cardul ca modalitate de plata a consumului, a combustibilului si a cumparaturilor curente. Totusi in timp am sesizat ca existau comisioane destul de mari la tranzactiile efectuate cu cardul. Mai in gluma, mai in serios am inceput sa caut o instrument bancar care sa fie mai avantajos pentru mine iar comisioanele sa tinda spre 0 sau sa nu existe deloc la retragerea banilor din bancomat si la platile pentru cumparaturile efectuate.

Carduri Piraeus Bank
O caracteristica a democratiei romanesti din ultimii 20 de ani este aparitia si inmultirea bancilor private care incearca sa cuprinda piata financiara si se lupta pentru o pozitie cat mai buna oferind clientilor avantaje care mai de care mai atragatoare. Totusi cele mai mari avantaje ce le primesti la cardurile de credit le-am gasit la Piraeus Bank. Pe langa faptul ca primesti inapoi 3%, maxim 300 RON pe luna, din valoarea cumparaturilor tale efectuate oriunde in lume daca le achiti cu unul din cardurile de credit Visa Exclusive Gold sau Piraeus Visa Exact in perioada promotiei, cardurile de credit Piraeus Bank ofera multe alte beneficii. 

Avantajele cardurile de credit Visa Exclusive Gold sau Piraeus Visa Exact sunt zero comision de retragere la orice bancomat din tara sau sau din strainatate, acesta a cantarit greu in balanta cand am facut alegerea. Zero comision pentru cumparaturile efectuate la milioane de comercianti in intreaga lume, un alt avantaj care atarna greu in balanta mai ales ca acum fac cele mai multe cumparaturi doar cu cardul. Zero dobanda pentru cumparaturile la comercianti achitate integral in cadrul perioadei de gratie de pana la 60 zile, avantaj extrem de bun mai ales ca ai la dispozitie 2 luni de gratie in care poti restitui banii cheltuiti din credit fara dobanda. Zero dobanda pentru cumparaturi in rate la comerciantii parteneri ai bancii, este un avantaj bun daca ai avea o lista cu comerciantii parteneri ai bancii ca sa poti sa-i vanezi si sa-ti faci cumparaturi in rate de la ei. Zero taxa de emitere a cardului, asta chiar este o surpriza placuta niciodata nu mi-am facut un card fara o mica taxa de emitere undeva intre 5-10 lei la alte banci. Prin urmare am ramas surprins sa constat ca Piraeus Bank a eliminat aceasta taxa chiar daca este mica, a eliminat-o si asta este un lucru foarte bun. 

Datorita tehnologiei cip si a serviciului de alerte prin SMS si email ofera o siguranta sporita a tranzactiilor. In plus ai flexibilitate atunci cand rambursezi pentru ca minimul de plata este numai 3% din creditul utilizat, oricum ai socoti 3% este o suma pe care ti-o poti permite oricand sa o restitui. Apoi poti sa-ti alegi PIN-ul direct la bancomatul Piraeus Bank, astfel incat poti trece peste o perioada de stres in care trebuie sa memorezi un PIN nou, iti poti seta tu singur pinul pe care-l ai deja memorat si il utilizezi cel mai mult. Ca sa nu mai vorbim ca beneficiezi de asigurare in caz de evenimente neplacute (pierdere involuntara a locului de munca, invaliditate totala temporara pentru persoanele fizice autorizate, deces din imbolnavire sau accident), situatii pe care nu le poti prevedea dinainte dar pentru care este bine sa beneficiezi de asigurare pentru orice eventualitate. Limita maxima de creditare este de 4 venituri nete lunare.

Promotia la cardurile de credit Visa Exclusive Gold sau Piraeus Visa Exact oferite de Piraeus Bank tine pana in data de 31 ianuarie 2014. Oricine is comanda un card de credit in perioada promotiei intra automat la tragerea la sorti pentru un smartphone Nokia Lumnia 925. Cu siguranta cu un card de credit Visa Exclusive Gold sau Piraeus Visa Exact de la Piraeus Bank in buzunar toate cumparaturile le vei face cu mult mai multa bucurie, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna cand nu trebuie sa-ti lipseasca nimic de pe masa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro