Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ce as vrea sa vad in emisiunea Brandu' lu' Chinezu'

In primul rand il felicit pe Cristi pentru o emisiune frumoasa care te tine in fata televizorului. Acum daca stau sa ma gandesc mi-as dori sa vad romani care au castigat concursuri si premii internationale, chiar sunt curios sa aflu povestea din spatele succesului lor pe plan international. Apoi mi-as dori sa vad romani nominalizati la premiul Nobel sau care au reusit sa castige premiul Nobel pana acum si povestea din spatele lor. 

Ma gandesc apoi ca ar fi interesant sa-i cunosc prin intermediul emisiunii Brandu’ lu’ Chinezu’ pe romanii care au reusit sa doboare recorduri si povestile din spatele lor. Dar sa nu-i uitam pe marii inventatori romani cunoscuti sau mai putin cunoscuti publicului larg care ar putea spune o poveste faina in emisiune. Apoi ma gandesc la eroii nostri cunoscuti sau necunoscuti care au salvat vieti si au luptat pentru asta, oameni de exceptie care au o poveste in spatele lor. 

Brandu' lu' Chinezu'
Mi-as dori sa-i revad pe marii nostri sportivi care la un moment dat au dus tricolorul pe cea mai inalta treapta a podiumului in diferite competitii sportive, sa ne spuna povestea dinainte si de dupa, care merita totala noasta pretuire si consideratie. Majoritatea dintre ei sunt un brand la purtator si merita sa fie readusi in memoria opiniei publice. Mi-ar placea sa vad cercetatori romani si domeniile in care fac cercetari, respectiv rezultatele la care au ajuns cu cercetarile. Mi-ar placea sa vad medici, profesori, pompieri, politisti care-si fac treaba fara publicitate, dar pe care e bine sa-i cunoastem si sa-i pretuim pentru ceea ce fac zilnic pentru noi toti. 

Apoi mai sunt cativa detinuti politici in viata, este chiar interesant sa-i vedem si sa-i cunoastem, mai ales ca alte emisiuni au evitat sa faca acest lucru, ei si-au dat totul pentru un ideal, ar trebui sa-i cunoastem si noi pe ei si povestile lor de viata. Dar sunt sigur ca producatorii emisiunii impreuna cu Cristian vor gasi personalitati si brandurile din spatele lor ca sa ne faca sa stam lipiti cu ochii de televizor. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro