Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Romania - Ungaria sau "to be or not to be in Rio"

A ramas mai putin de o zi pana la meciul nationalei de fotbal a Romaniei cu Ungaria, esential pentru calificarea la Mondialul din Brazilia de anul viitor. Toate posturile TV de sport si emisiunile de stiri in care sunt rubrici de sport au intrat in efervescenta declaratiilor de dinainte de meci care mai de care mai belicoase si triumfatoare. Toti comenteaza ca vin ultrasii maghiari si se incaiera cu cei romani si vai ce-o sa fie, catastrofa internationala ca unii striga nu stiu ce sau unii militeaza pentru nu stiu ce, insa nu vad de ce nu se axeaza lumea pe frumusetea jocului. Un meci de fotbal trebuie sa se desfasoare sub egida fair play-ului in care cei care marcheaza sa castige, fair play ce ar trebui sa se afle si in randul suporterilor, chiar daca istoria a lasat urme adanci in mentalul colectiv al celor doua natii si nationalismul inca este un intrument manipulator pentru mase, chiar daca sunt suporteri de fotbal. 

Sustinem cu mandrie Echipa Nationala de Fotbal
Sper ca nationala de fotbal a Romaniei sa castige acest meci esential, desi cred ca o sa fie un egal ca mai mult nu pot baietii iar scuze se vor gasi ca ne-au furat arbitrii sau mai stiu eu ce influente supranaturale. Totusi dupa meciul cu Olanda am revenit cu picioarele pe pamant si nu mai cred in ca nationala o sa ne ofere o surpriza placuta si sa ne reprezinte la mondialul din Brazilia. Chiar daca matematic se poate fotbalistii nationalei nu au determinare si metalitatea de invingatori, de la generatia de aur am avut doar sperante cand vine vorba de nationala de fotbal care ne-a oferit doar deceptii si stiri de can-can. E greu de crezut ca s-au schimbat peste noapte si vor intr-adevar victorii, poate asa ne este dat sa practicam un joc ciudat in care egalul sa conteze sau mai stiu eu ce strategii ciudate de neinteles pentru mine. Acum ramane sa vedem desfasurarea jocului in care totusi sper ca baietii sa dea totul pe teren si nu doar sa faca prezenta si sa se plimbe pe gazon cum am sesizat in multe meciuri ale nationalei in care unii parca erau la plimbare in parc. 

Suporterii nationalei raman totusi suporteri indiferent de rezultat si isi sustin echipa nationala de fotbal, iar pentru ei CityInsurance sponsor oficial al nationalei Romaniei de fotbal, s-a gandit sa le ofere ocazia de a castiga bilete la meciul nationalei si desigur multe alte surprize care le sunt pregatite in weekend dupa desfasurarea meciului de fotbal. Detalii despre constructia galeriei de suporteri sustinuta si initiata de CityInsurance dar si despre concursurile si premiile oferite de sponsorul nationalei de fotbal le gasiti pe pagina de facebook CityInsurance

Spiritul Nationalei
In plus tot pentru suporterii pasionati de fotografie, pe Blogdefotografie se desfasoara un alt concurs cu premii in bilete la meciul nationalei de fotbal. Tema concursului este simpla trebuie sa trimiti o fotografie care ilustreaza spiritul nationalei, acea tresarire care ne infioara in momentul meciurilor nationalei de fotbal a Romaniei. 

Si cum speranta moare ultima ii sustin pe tricolori “Hai Romania!” 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro