Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Romania-Turcia, un mare hop de trecut

In calitate de suporter al nationalei de fotbal a Romaniei, am simtit gustul victoriei cu nationala de fotbal a Ungariei si am simtit cum renaste speranta, poate reusesc baietii nostrii o calificare la mondialul din Brazilia. Ce poate sa fie mai frumos ca o calificare la mondiale? Ce cadou frumos oferit suporterilor de baietii nationalei o sa fie o calificare meritata la mondialul din Brazilia si cine stie poate multi suporteri vor merge sa sustina nationala pana in Brazilia. Eu unul m-as duce si as avea un motiv suficient de intemeiat sa merg in Brazilia, sa sustin nationala de fotbal, cu atat mai mult cu cat ma astept la o figura frumoasa chiar si la mondiale. Sincer m-am cam saturat sa vad mondiale de fotbal sau europene fara participarea nationalei noastre de fotbal. 

Urmeaza inca un meci de foc cu palpitatii si multe emotii, cu nationala de fotbal a Turciei, o echipa care poate sa fie invinsa chiar la scor de catre echipa noastra. In speranta unui meci frumos, astept o victorie a Romaniei si in fata Turciei si terminarea grupei cel putin pe locul 2 si o eventuala calificare dupa meciurile de baraj. 

Concurs City Insurance
Ca suporteri ai nationalei nu suntem uitati de CityInsurance, sponsorul oficial al echipei nationale de fotbal, care in urma meciului dintre Romania-Ungaria, castigat de tricolori s-a gandit sa ofere o gramada de premii suporterilor care au fost pe stadion si au sustinut nationala, printr-un concurs organizat pe pagina de facebook a sponsorului. Astfel oricare suporter care a fost prezent pe stadion si a facut poze poate sa incarce in aplicatie fotografiile. Astfel pozele care primesc cele mai multe like-uri si share o sa fie premiate cu tricouri originale ale nationalei de fotbal a Romaniei, sepci si mingi de fotbal. Totodata este pus in joc si un mare premiu in valoare de 3500 euro. Cele mai votate 25 de fotografii intra in jurizare si juriul o alege pe cea mai frumoasa, care castiga cecul de 3500 Euro. 

Nu uita sa pastrezi biletul de intrare la meci. Pentru validarea premiilor este obligatoriu sa arati biletul de intrare. Nu rata ocazia de a castiga premii cu imaginea echipei nationale de fotbal dar poti sa fii fericitul castigator al marelui premiu de 3500 de euro, grabeste-te si pune pozele de la meci in aplicatia de pe facebook al sponsorului oficial CityInsurance. 

Romania-Turcia, un meci extrem de important pentru nationala noastra de fotbal, sper intr-o victorie mare si ii sustin pe tricolori pana la capat. Hai Romania! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro