Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

ClinicBouquet primul portal de sanatate transfrontaliera din Romania

Stim cu totii cat de importanta este sanatatea noastra pe care o punem in fata tuturor altor prioritati, in viata noastra de zi cu zi, mai ales ca fara sanatate viata noastra are mult de suferit. Cand vine vorba de sanatate observam ca in ultimii ani sistemul de sanatate romanesc s-a degradat continuu, mai ales in timpul guvernarii Basescu-Boc cand am asistat la inchiderea celor mai multe spitale din istoria Romaniei. Aceasta actiune organizata de Basescu-Boc poate sa fie considerata un adevarat atentat la sanatatea si siguranta nationala fapt ramas nepedepsit pana astazi nici de noua guvernare si nici de atat de perfecta Uniune Europeana care pentru interese financiare a inchis ochii intr-un mod odios la desfiintarea spitalelor din Romania.

Selectati serviciul medical dorit
Inchiderea spitalelor dar si degradarea sistemului de sanatate romanesc a facut si inca fac victime omenesti pentru care vad ca nu raspunde nimeni si nici macar nu se intrevede speranta ca vor raspunde sau ca sistemul de sanatate se imbunatateste intr-un viitor apropiat. Urmaresc zilnic stirile pe programele televiziunilor de stiri sau generaliste sau citesc pe internet stiri zilnic, constatand ca sunt tot mai numeroase stirile care au ca subiect malpraxis cu urmari grave pentru cetatenii nevinovati sau stiri despre decese care au ca si cauza deficientele si proasta functionare a sistemului de sanatate romanesc.

Cel mai trist si strigator la cer este atunci cand afli ca mor bebelusi la nastere sau imediat dupa, din cauza de malpraxis sau a sistemului de sanatate deficitar romanesc. Acum, sincer, nu poti sa invinuiesti o mama sau parintii care au ales o anumita clinica de specialitate pentru a aduce pe lume o noua fiinta si care este rapusa si nu poti sa faci nimic in situatia asta extrem de grava, o viata nu o poti reda nimanui. La fel cum sunt nasterile copilasilor care vin pe lume cu malformatii din diferite cauze, nu-ti poti inchipui cat de groaznic poate sa fie atat pentru noul nascut cu malformatii, dar mai ales pentru parinti, numai in pielea unui astfel de parinte sa nu fii.

Selectati tara sau strainatate
Trebuie sa fim constienti, mai ales cei care vor deveni parinti in viitor, ca alegerea unei clinici specializate conteaza foarte mult. Iar ca orice parinte responsabil trebuie sa iti iei toate masurile si sa faci cu grija alegerea serviciului medical, iar in ajutor vine ClinicBouquet un portal de sanatate in care gasesti rapid clinica sau spitalul de care ai nevoie, din Romania sau din Europa dupa: specialitate, tara, judet/oras, privat/stat, asigurator (clinici private ce au contract cu CNAS).

Portalul ClinicBouquet este usor de folosit, cu o interfata prietenoasa cu utilizatorul si foarte bine structurat. Utilizand cele 5 criterii de cautare de pe site, gasesti usor si simplu clinica cea mai buna pentru nevoile tale. Portalul ofera vizualizarea clinicilor in doua moduri ca lista sau ca harta cu toate clinicile si spitalele dintr-o specialitate medicala, astfel poti face cea mai potrivita alegere pentru rezolvarea problemelor tale de sanatate.

Selectati judetul apoi orasul
Recomand ClinicBouquet tuturor, mai ales viitorilor parinti care in 5 pasi pot alege cea mai potrivita clinica sau spital care ofera servicii de obstretica si ginecologie. In imagini va puteti familiariza cu utilizarea sitului, am testat functionalitatea lui pentru obstretica si ginecologie raportat la orasul Targu Mures.

In plus puteti gasi informatii medicale, noutati medicale toate oferite in mod gratuit de catre portal. Avand in vedere situatia dezastruoasa in care se gaseste sistemul romanesc de sanatate, cred ca este de un real ajutor pentru toti utilizatorii si informatiile despre clinicile si spitalele din Romania sau strainatate care sunt disponibile pe portal sau pe pagina de Facebook dedicata portalului. 

Detalii despre centru medical ales
ClinicBouquet.ro este primul portal de sanatate transfrontaliera din Romania pe care il recomand ca o solutie perfecta atunci cand esti in cautarea unei clinici sau a unui spital in care sa te tratezi sau sa adunci pe lume o noua fiinta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro