Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Triathlon Challenge Mamaia 2013

Triathlon Challenge, anul acesta a ajuns la editia cu numarul 5, organizat la Mamaia, pe 6-7 septembrie 2013, a devenit in timp cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est. Inot, ciclism si alergare – sunt cele 3 sporturi la care va invitam sa va testati puterile, indemanarea si limitele, incarcandu-va totodata cu o doza de voie buna si miscare in aer liber. Este o competitie sportiva de masa, o intrecere la care poate participa orice persoana: copii, tineri, veterani, oameni cu job si responsabilitati, mici si mari intreprinzatori sau manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului si ai miscarii.

Triathlon Challenge Mamaia 2013
Triathlon Challenge este organizat de Clubul Sportiv Smart Atletic. Misiunea clubului este promovarea sportului de masa in general si a triatlonului in particular iar membrii sunt 100% sportivi amatori.

Inscrierile pentru Triathlon Challenge se fac online pana pe 31 august 2013.

Probe individuale:

Proba supersprint - 400m inot + 10 km ciclism + 2.5 km alergare.

Proba sprint - 750m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare.

Proba olimpica - 1500m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare.

Probe de echipa:

- o echipa este formata din 2 sau 3 persoane, o persoana care participa la proba individuala poate fi si parte dintr-o stafeta (la inot sau inot + ciclism).

Stafeta sprint - 750m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare.

Stafeta olimpica - 1500m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare.

Traseu Triathlon Challenge Mamaia 2013
Inot: Lacul Siutghiol. La proba supersprint se va inota pana la prima baliza – traseu marcat cu sageti rosii (200m), unde se intoarce pana la start (total, 400m). La proba sprint se face o bucla (750m), iar la proba olimpica se fac 2 bucle (1500m).

Ciclism: se iese din zona de tranzitie si se intra pe Bd. Mamaia, directia Aqua Magic – Constanta. Intoarcerea se face in parcarea de vis-a-vis de Aqua Magic, in punctul marcat, se ajunge inapoi in zona de start/finish si se continua cu urmatoarea bucla; pe distanta supersprint se fac 2 bucle, pe sprint – 3 bucle si pe olimpica - 6 bucle. O bucla (Tranzitie-Aqua Magic-Tranzitie) are 6.02 km.

Alergare: se iese din zona de tranzitie si se intra pe Bd. Mamaia, directia Navodari. Se intoarce in punctul marcat (dupa 1.25km) si se ajunge in zona de start/finish. SuperSprint: 2.5km (1 bucla) | Sprint & stafeta sprint: 5km (2 bucle) | Olimpic & stafeta olimpica: 10km (4 bucle).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro