Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Collico cel mai mic mijloc de grupare si transport marfa

Cel mai mic mijloc de grupaj care incearca sa se impuna in ultimii ani este collico-ul, un fel de sipet metalic, din tabla de aluminiu sau otel, confectionat prin ambutisari sau nituiri, avand posibilitati de inchidere si sigilare, permitand depozitarea prin stivuire si plierea in cazul returnarii in gol.

Collico
Exista o gama dimensionala de collico-uri modulata, cu paleta plana, intrucat acest mijloc de grupaj nu are locasuri proprii pentru prinderea sa de catre mijlocul mecanizat de manipulare.

Beneficiarii pot inchiria aceste mijloace de grupaj de la organele de coletarie din localitatea de expediere fie pentru perioade de timp mai lungi, ingrijindu-se in acest caz de returnarea collico-urilor, fie numai pentru o singura cursa in care caz urmarirea collico-ului se face de organele de coletarie ale localitatii de destinatie.

Procedeul prezinta un oarecare interes in actiunea de concentrare a traficului de coletarie, el vine de asemenea in sprijinul beneficiarilor rezolvand astfel operativ unele probleme de ambalare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro