Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

SevenDrive aplicatia care te scoate din incurcatura

O solutie inovatoarea a aparut recent pe piata care uneste 3 componente esentiale, prin intermediul acestui trio redutabil poti comunica cu masina intr-un mod cat se poate de eficient. SevenDrive contine un dispozitiv care se poate conecta in mai putin de 5 minute la calculatorul de bord al masinii tale. Din acel moment se va initializa un canal de comunicatie securizat prin care se vor transmite date legate de starea si locatia masinii tale. Vestea buna este ca dispozitivul este compatibil cu majoritatea modelelor de masina fabricate dupa anul 1996, iar conectarea cu calculatorul de bord al masinii se face prin intermediul conectorului OBD2. Aplicatia SevenDrive are o interfata intuitiva si a fost conceputa pentru a putea fi utilizata de catre orice persoana. Nu este nevoie de interpretarea mesajelor trimise de masina, aplicatia fiind cea care traduce aceste mesaje si le afiseaza in cadrul unei interfete interactive. Aplicatia este functionala si in afara Romaniei.

Pentru firme mai mici care fac si distributie o astfel de aplicatie este “mana cereasca”, nici nu va puteti imagina cat de utila poate sa fie pentru a organiza distributia si urmarind livrarile peste tot pe traseu. Doar ganditi-va ce costuri implica localizarea GPS a masinilor pe teren lunar, apoi optimizarea traseului, optimizarea livrarilor care se vor vedea in profitul efectiv si in multumirea clientilor in primul rand. Seven Drive ofera la pachet o multitudine de servicii necesare pentru un departament de logistica si distributie in orice firma. De la localizarea GPS a flotei de masini, sumar zilnic al masinii astfel esti informat cate ore s-a condus zilnic, cati kilometri a parcurs masina, care este consumul de combustibil, numarul de trasee parcurse si viteza maxima. 

Alerte stare masina SevenDrive
Un sumar zilnic rutelor parcurse, care trebuie sa coincida cu foaia de parcurs, trasee de deplasare, timpul de stationare, consumul de combustibil sunt parametri extremi de utili unui sef de coloana sau responsabil logistica intr-o firma. Cu ajutorul SevenDrive se pot optimiza foarte mult rutele, consumul de combustibil totul intr-un mod discret primind informatiile despre masini direct pe telefon in timp real. La fel poti supraveghea activitatea soferilor livratori si prin functia de Geofencing care te anunta daca masina se abate de la un anumit traseu sau perimetru prestabilit. Sumtem cu totii constienti ca de multe ori unii angajati profita peste masura de masina de serviciu. O alta functie importanta este Mentenanta prin care esti anuntat cand expira polita RCA, CASCO, ITP, Rovinieta sau cand trebuie sa efectuezi urmatoarea revizie.

Mentenanta SevenDrive
Doar cei patiti pot aprecia la adevarata ei valoarea functia Alerte stare masina, care in opinia mea te salveaza de neplaceri si faci economii substantiale la buget. In urma cu ceva timp am facut o calatorie in Praga pentru a vizita orasul cu masina, fiind oras strain nu am sesizat si am parcat-o intr-un loc din care se ridicau masinile si am avut “norocul” sa mi-o ridice cehii. Nu va puteti inchipui socul si panica ce am simtit-o cand m-am intors la masina si n-am mai gasit-o, am inceput sa o caut ca un disperat atat eu cat si insotitorii, pe cine intrebam nimeni nu a vazut nimic, nu te puteai intelege cu oamenii. Apoi am sunat la politie, a venit politia sa constate furtul, am dat declaratii la circa de politie, apoi dupa datele masinii de identificare dupa o vreme au gasit-o la un centru de masini in afara orasului. Apoi am luat un taxi pana la respectivul centru am platit taxa si amenda pentru ridicarea si recuperarea masinii, iar dupa cateva ore de stres si panica, mai usor in buzunar cu 560 de euro si un concediu compromis daca as fi avut SevenDrive atunci totul era altfel. De aceea apreciez foarte mult acest serviciu si-l recomand pentru ca aplicatia te va anunta daca se intampla ceva cu masina, remorcare neautorizata, motorul pornit/oprit, intrare/iesire zona predefinita sau dispozitivul a fost deconectat. Imaginati-va ca toti calatorim in localitati pe care le cunoastem mai putin si din neatentie sau necunoastere a zonei sa o patiti si sa va ridice masina, este o activitate care se practica frecvent si la noi in tara, iar daca nu aveti stapanire de sine si inima buna o sa fie un adevarat sport extrem pentru toata lumea.

Sumar zilnic SevenDrive
Seven Drive mai pune la dispozitie utilizatorilor si functia Cauta Masina care-ti arata pe telefon, locatia acesteia fata de pozitia ta, in plus poti trimite locatia ta exacta prietenilor prin SMS, Email sau retele de socializare. Aplicatia care da glas masinii tale poate sa fie instalata atat pe iPhone cat si pe Android, fiind disponibila pentru descarcare din AppStore sau GooglePlay. Recomand tuturor SevenDrive solutia prin care poti comunica simplu cu masina ta, prin intermediul unui echipament si al aplicatiei mobile.

2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro