Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Fa-ti bagajul si hai la Social Media Summer Camp

Social Media Summer Camp te invita la a patra editie a taberei de social media marketing din Romania. in perioada 4-7 iulie 2013 la Paraul Rece.

Vino si afla care sunt cele mai potrivite strategii de social media marketing si cum te ajuta in activitatea de zi cu zi, vino si afla in trei zile de workshopuri, conferinte, traininguri si networking in aerul tare al online-ului romanesc. 

Ce-ti pregatesc organizatorii Social Media Summer Camp este o experienta completa in social media, aici afli cum construiesti o campanie unica, cum creezi o comunitate. Primesti o provocare unica sa vorbesti, sa inveti si sa cunosti cei mai influenti oameni din domeniu, sa inveti despre retele sociale, dar nu in ultimul rand sa primesti raspunsuri si feedback de la cei mai puternici oameni din online.

Social Media Summer Camp
Programul evenimentului va propune pentru:

Joi 4 iulie - Conferinta de deschidere si Social Media in 2013: Real Time.

Vinteri 5 iulie - Gamification – Cand marketingul devine joc - Training interactiv, Lectia de creativitate, Instructie de campanie, Campanie de lansare in social media.

Sambata 6 iulie - Time management – performanta si spirit de echipa, Munca brandurilor la... canal, Cifrele care conteaza, Social media inseamna colaborare, Management de criza in social media.

Participarea include :
- 3 nopti cazare
- 4 zile full board accommodation (pensiune completa)
- acces la toate sesiunile de workshopuri si conferinte
- networking & coaching one - to- one cu top bloggeri romani
- participare in programul de training outdoor, petrecere, foc de tabara
- acces la: teren tenis, handbal, volei, minifotbal, sala de jocuri cu billiard si darts
- un abonament la Biz (20 de aparitii)
* nu este inclus transportul pana la locatia evenimentului

Evenimentul este organizat si sustinut de Revista Biz, care este o revista de afaceri avangardista care ofera continut viu, proiecte jurnalistice creative si abordari unice asupra mediului de business local si international.

Recomand tuturor celor interesati si cu activitati in Social Media, sa se inscrie din timp pentru acest eveniment locurile sunt limitate la Social Media Summer Camp.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro