Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Gospodar cu Farmec

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand vine vorba de treburi casnice sunt foarte neindemanatic, este mai greu sa cureti un aragaz decat sa urci pe Everest. Inca de pe vremea cand stateam la mama, mi-a fost bine bagat in minte doua mari si late curatenii generale, una de Craciun si una de Pasti, in care trebuia obligatoriu toata casa intoarsa pe dos cel putin cateva zile sa vada si vecinii cat de harnic si gospodar esti. Acum in calitate de celibatar neavand prin preajma nici o reprezentanta a sexului frumos care sa se ofere sa faca curatenie in locuinta, a trebuit sa preiau initiativa cu cap si organizat. Inconjurat de tehnologie am pus reminder cu o luna inainte de sarbatorile de Pasti, nu care cumva sa uit de eveniment si sa nu mai pot efectua in conditii optime marea curatenie de primavara. 

www.farmec.ro

Neasteptat de rapid a trecut timpul si sambata dimineata am fost trezit de odiosul reminder, l-am urat din prima clipa, dar n-am avut incotro si m-am conformat. Am facut o inspectie a locuintei si o trecere in revista a arsenalului disponibil impotriva mizeriei, arsenal minuscul cum aveam sa constat, ceva detergent si un necajit de detergent de vase. Cu un asemenea arsenal o sa fiu invins de sistem inainte de a participa macar la prima batalie, cu inima stransa am plecat la hipermarketul cel mai apropiat dupa munitie suplimentara. Ajuns in zona de detergenti si chestii de curatenie ma apuc sa inspectez rafturile si vizualizez produsele dupa eticheta ca sa-mi pot face o imagine despre substanta activa continuta si eficienta in curatarea unei zone din locuinta. Mai si ce sa vezi dau nas in nas cu Triumf, uimit mai uit mai atent imi suna cunoscut numele si culoarea dar parca ambalajul si eticheta e alta, nu stiam cu ce sa-l asociez apoi mi-am adus aminte ca mama avea intotdeauna un Triumf pentru aragaz, iar daca la ea a functionat trebuie sa functioneze si la mine, asa aleg unul de aragaz si degresant forte universal, de bucatarie am scapat. Mai departe, ajung la Nufar, mai sa fie un sentiment de usurare m-a cuprins, sunt salvat de Nufar, iau un dezinfectant gel WC, Nufar verde universal, Nufar verde geamuri, Nufar desfundat tevi si chiuvete, Nufar lemn-parchet, Nufar pardoseli si un Nufar covoare si tapiterii. Convins ca am tot ce-mi trebuie mai iau burete, lavete, manusi si o sticla de Jack ca sa nu ma infectez si sa-mi fac curaj in lupta. 

Inapoi pe campul de lupta, pregatesc trupele, iau echipamentul de protectie si salopeta de mecanic auto, insir arsenalul de curatat asemenea unui mare general de divizie, fac strategia, imi fac curaj cu un paharel de Jack si trambitez semnalul de start a ostilitatilor. Prima victima aragazul il atac cu Triumf, arunc pe el solutie cat cuprinde si las solutia sa mance incet grasimea si arsurile cimentate, urmand sa revin mai tarziu sa vad daca mai opune rezistenta. Urmeaza chiuveta din bucatarie, in care arunc solutie de desfundat cat cuprinde sa fiu sigur de reusita. Geamurile imi opun rezistenta mai mare decat m-as fi asteptat, dar printr-o diversiune eficienta le demontez si le curat cu Nufar verde si pe dinauntru si pe dinafara apoi mi se face mila de ele si le montez la loc. Inarmat cu laveta si Nufaru de lemn rezolv pe flancuri mobila de bucatarie si revin la aragaz care nu se da batut rezistand eroic. Mai iau un intaritor si dau atacul decisiv la aragaz care cedeaza dupa o lupta crencena si inversunata de exact 27 de minute. Scot arma secreta Triumful degresant forte universal si trimit jeturi imparabile pe cuptorul cu microunde, prajitorul de paine, facatorul de sandvisuri si filtru de cafea, care isi recapata sclipirea de altadata. Din cateva atacuri centrale si pe flancuri inarmat cu mopul plin de solutie Nufar de pardoseli ies victorios si incarcat de glorie din batalia pentru bucatarie. 

Victoria imi da aripi ca prin Farmec, cu putin intaritor si scotand artileria grea un aspirator de 2000W aspir peste tot in camere si hol, aspir chiar si la statutul de “Cel mai bun gorpodar 2.0”. Inspectez covoarele cu teama ca nu cumva sa fie nevoie sa le scot la batut pe bara din fata blocului, insa constat ca un atac fulger cu Nufaru de covoare si tapiterii se rezolva rapid scapand de contra ofensiva. Geamurile se predau rand pe rand ca si cele din bucatarie iar mobila si parchetul n-au nici o sansa, nici macar matematica in fata Nufarului lemn-parchet. 

Nu las din mana artileria grea si rezolv cu un atac blindat de calibru greu si balconul. Imi retrag diviziile si le regrupez pentru atacul final la ultima reduta si anume baia. Greu foarte greu cu ultima reduta, mai dificil decat la Plevna, cu ultimele intariri trimit toate diviziile in focul luptei. Atac la baioneta vasul de toaleta cu Nufar dezinfectant gel, il las sa mance bine bacteriile si microbii si dau un asalt decisiv asupra chiuvetei in care torn cat cuprinde Nufar de desfundat tevi si chiuvete, apoi lansez cateva jeturi de Nufar verde universal, iesind glorios si din lupta asta desi putin ravasit si transpirat. Imi fac curaj si atac frontal cabina de dus, lansez jeturi peste jeturi de Nufar verde universal combinat cu Nufar verde pentru geamuri, trimit genistii inarmati cu burete si laveta sa rezolve treburile mai departe. Aproape fara suflu si energie dau lovitura decisiva cu mopul plin de solutie Nufar pentru pardoseli. Am invins, dupa lupte seculare, ce au durat 8 ore si 33 minute, obosit si ranit in lupta, scap rapid de echipamentul de protectie, fac un dus revigorant si savurez victoria plin de satisfactie, o victorie care ar fi avut un rezultat indecis daca n-ar fi fost produsele Farmec

Inca tulburat de lupta colosala dusa pentru curatenia perfecta, era sa uit sa anunt concursul Farmec “Romania gospodara! (25 martie - 8 mai 2013)” organizat pe pagina de Facebook Farmec unde va invit sa participati si sa sustineti regiunea preferata pentru deveni cea mai harnica regiune si puteti castiga premii si beneficii foarte atractive. 

Recomand noile produse Nufar verde, o grupa de produse inovatoare cu principii naturale active, care se bazeaza pe formule biodegradabile, cu extract eco-certificat de musetel, pH neutru si un parfum hipoalergenic. Produsele nu au coloranti si sunt disponibile in ambalaje reciclabile. 


4 comentarii:

  1. ai 1 vot. la cat de mult ai scri chiar il meriti :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Of of mai Vali si eu care credeam ca dai si tu pentru transpiratie, echipament si intaritor :))
    Oricum mersi pt vot :)

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer sa fiu la asa intaritor cred ca ti-a luat cam cu 10 ore mai mult :D , dar asta tine de antrenament :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai Vali tu sti vorba aia din popor, am rezolvat totul doar unde "vede Popa!" :)

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro