Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

O oaza in inima Transilvaniei

Sa nu va ganditi la adevaratul sens al cuvantului de “oaza”, in Transilvania nu avem nici dune de nisip, nici oaze cu palmieri si curmali, dar nici cirezi de dromaderi pastorite de beduini sau tuaregi. Eh nu chiar o astfel de oaza este in inima Transilvaniei ci o oaza in natura, care-ti confera cel mai pur sentiment de liniste si relaxare, un loc unde-ti poti reincarca bateriile dupa o perioada de munca asidua si stres zilnic. Am descoperit Hanul Greweln de curand in momentul in care cautam solutii pentru un circuit turistic in Transilvania. Hanul este amplasat cum nu se poate mai bine in mijlocul padurii de langa orasul Medias, departe de zgomot si poluarea orasului. 

Hanul Greweln

Hanul Greweln este o copie fidela a hanurilor vechi sasesti pe care le observi din departare, sitlul sasesc este inconfundabil, ducandu-te cu gandul la povestile copilariei si te provoaca sa retraiesti sentimente placute intr-o atmosfera de poveste. Camerele hanului sunt decorate cu mobilier in stil rustic sasesc de secol XVIII-XIX, oferind turistilor o atmosfera intima si relaxanta, exact cum ai simtit in copilarie cand erai in vacanta de vara la bunici, insa dotarile tehnice sunt de ultima generatie inclusiv cabina de dus este cu hidromasaj. 

Restaurantul Hanului Greweln

Restaurantul hanului pe langa capacitatea mare, se pot organiza nunti de poveste, meniurile sunt din cele mai variate de la preparate vanatoresti, preparate traditionale la gastronomia internationala, in plus bucatarii sunt maestri in preparate delicioase la gratar sau cuptor, aviz gurmanzilor au cateva specialitati ale casei de-ti lasa gura apa. Pe langa restaurant, la han este amenajata si o terasa incapatoare unde poti servi masa, sau te poti relaxa la un cocktail la aer curat, ori poti organiza chiar petreceri in aer liber. Pentru familiile cu copii la han este amenajat special un parc de joaca cu de toate, mai ales mult spatiu verde si chiar se pot organiza petreceri doar pentru copiii. 

Terasa Hanului Greweln

De cand am vazut hanul pe situl celor de la Dafora Turism m-am indragostit de el, cred ca este locul perfect pentru cateva zile de relaxare in natura, sau de ce nu chiar o luna de miere ca-n povestile Fratilor Grimm. Ce poate fi mai relaxant si mai placut decat o plimbare prin padure, la aer curat, apoi o masa in stil vanatoresc luata pe terasa sau restaurant si stropita cu un vin bun rosu sau alb dupa preferinte dupa aceea o relaxare totala si un somn odihnitor intr-o camera simpatica cu un decor de poveste. Trebuie doar sa tragi o singura data la Hanul Greweln, asemenea calatorilor osteniti de pe vremuri, sa gusti o friptura de vanat stropita cu un vinulet, apoi vei sti intotdeauna de ce revii de fiecare data la acelasi han. 

Camera Hanul Greweln

Recomand cu caldura Hanul Greweln cu certitudinea ca veti petrece cele mai placute zile si momente din viata intr-un decor de basm, la cele mai accesibile preturi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro