Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Artistii au nevoie de noi

Initiata si organizata din anul 2002, Campania Nationala „Artistii pentru artisti” este un stimulator al solidaritatii de breasla, un resort financiar pentru artistii varstnici cu probleme de existenta si un semnal pentru public si autoritati in legatura cu situatia acestora si demnitatea lor, desfasurata sub egida UNITER. UNITER este un organism neguvernamental, ce reprezinta oameni de teatru din tara, cu relatii de parteneriat cu sistemul teatral institutionalizat, ce coaguleaza si dinamizeaza miscarea de sustinere a artei teatrale. 

In fiecare an punctul culminant al Campaniei este un spectacol de caritate oferit de mari artisti pentru mai varstnicii lor colegi. Un semn de reverenta si de neuitare. De la initierea programului, dinamica interna si dezvoltarea evenimentului s-a reflectat atat in comunitatea teatrala, artistica, culturala, cat si la nivelul parteneriatelor si pentru publicul larg. 

In fiecare an aproape toate institutiile teatrale din Romania participa la Campanie prin programarea unui spectacol din repertoriul propriu sub semnul Campaniei, aceasta fiind precizata in preambului spectacolului prin lectura mesajului national si a mesajului international de Ziua Mondiala a Teatrului, contribuind astfel la mesajul Campaniei catre publicul larg. 

Clipe de Viata

Spectacolul de caritate organizat in acest an de UNITER, sub titlul “Clipe de Viata”, are loc luni, 25 martie, ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti. O unica reprezentatie, un spectacol emotionant ce reuneste un numar impresionant de mari artisti ai scenei si povestile lor de viata: Dorin Andone, Marcel Iures, Horatiu Malaele, Mihai Malaimare, Medeea Marinescu, George Mihaita, Mariana Mihut, Marin Moraru, Maia Morgenstern, Florin Piersic, Tania Popa, Victor Rebengiuc, Rudy Rosenfeld, Eusebiu Stefanescu, Stela Popescu si Alexandru Arsinel, Margareta Paslaru, Ioan Gyuri Pascu, Adrian Naidin, Paula Seling. 

Cu participarea extraordinara a pianistului Dan Grigore. 

Amfitrion: Ion Caramitru. 

Biletele s-au pus in vanzare la: Teatrul National Bucuresti, Sala Palatului, Magazinul Unirea, Casa de bilete ArCuB si online pe bilete.ro, biletoo.ro, blt.ro, precum si in toate oficiile postale semnalizate bilete.ro. 

Sumele stranse din vanzarea de bilete sunt directionate catre fondul special constituit, Fondul de Solidaritate Teatrala, Cont: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agentia Piata Amzei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro