Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Anunt umanitar pentru Isabel

Dupa ce am vazut ca organizatorii de la Blogal Initiative au modificat putin campania aducandu-ne la cunostinta ca este vorba si de un gest umanitar si anume sa ajutam o fetita sa traiasca am zis sa revin cu un nou articol pentru sustinerea cauzei. Este vorba de Isabel Sonya Kassia nascuta pe 2 iunie 2012 la Spitalul Municipal din Bucuresti, cu o stenoza de artera pulmonara. Cu mari eforturi a fost operata iar acum parintii au nevoie de ajutor pentru tratament in continuare. Astfel au apelat la Zambet si Suflet o asociatie care s-a hotarat sa o ajute pe micuta Isabel intr-un mod inedit si anume au gandit un mecanism simplu: strang spatiu publicitar de la prietenii lor bloggeri iar cand au o lista frumusica de bloggeri care le pun la dispozitie acest spatiu lunar, incearca sa-l vanda unui client care sa poata sa suporte acest buget lunar.

Initiativa propusa de Romtelecom si Casa3play a prins foarte mult la public si este laudabila cu Cabral si Petreanu sunt geniali in executarea taskurilor. Asadar as avea o provocarea pentru ei, daca tot suntem in preajma sarbatorilor de iarna, sa identifice mancarea nationala a romanilor de Craciun si sa propuna o reteta pentru asta cat mai delicioasa si apetisanta.


Ar mai fi o provocare in concordanta cu ajutorul umanitar, poate prin intermediul emisiunii se pot gasi sponsori care sa poata sustine financiar demersul celor de la Zambet si Suflet in sustinerea cauzei micutei Isabel, ca sa poata avea o viata sanatoasa si plina de bucurii.

Astept cu nerabdare emisiunile cu Cabral si Petreanu poate o sa se poata indeplini visul micutei Isabel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro