Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Buffalo Bull SHD

Buffalo Bull SHD - o energie noua pentru autoutilitare

Exploatarea continua si pretentioasa reprezinta pentru aceasta baterie cea mai mare provocare. In ultimii ani si in aceste conditii bateria Buffalo Bull de la Banner s-a prezentat in cea mai buna lumina. Insa performantele asteptate in prezent de la o baterie moderna s-au schimbat: in afara exigentelor privind rezistenta la solicitarea ciclica si socuri, mai mult ca intotdeauna in trecut, sunt apreciate randamentul la pornirea la rece, confortul intretinerii si securitatea exploatarii. In plus, astazi tot mai des, bateriile de pornire trebuie sa alimenteze cu energie alte consumatoare electronice.
Sub forma noii serii de baterii Buffalo Bull SHD si combinarea optimizata a diferitelor componente de acumulatori, firma Banner ofera solutia: un randament mai mare pentru noua generatie de autoutilitare.

Buffalo Bull SHD - o energie pentru un randament maxim

Compania Banner a dezvoltat bateria Buffalo Bull SHD (Super Heavy Duty) pentru autoutilitare cu un consum de energie extrem de mare. Pentru autobuzele de cursa lunga si de transport local, furgonete cu platforma de incarcare, autoutilitare frigorifice, camioane, utilaje de terasament, masini de batut zapada etc. Prin randamentul sau de varf este apta de a fi exploatata in conditii extrem de dificile, oferind in plus acea decisiva portie de energie si fiabilitate.

Avantaje

- fara intretinere - tehnologia hibrida garanteaza un consum minim de apa.
- rezistenta la socuri - in concordanta cu cele mai exigente norme europene de efectuare a incercarilor.
- rezistenta la solicitarea ciclica - alimentarea sigura a aparatelor de bord fara scaderea puterii la pornire.
- randament optimizat - combinatia intre putere si capacitatea de pornire la rece, optimizata pentru autoutilitare.
- rezistenta la descarcare absoluta.
- securitate in exploatare - prin utilizarea pieselor speciale de blocare impotriva scurgerii electrolitului, se prelungeste timpul pana la o eventuala scurgere de electrolit din bateria instalata.
- siguranta impotriva aprinderii inverse - asigurata printr-o protectie integrala impotriva aprinderii inverse in piesa speciala de blocare contra scurgerii de electrolit sau in carcasa bateriei.
- deservire ecologica caracterizata de simplitate - bateria Buffalo Bull SHD se livreaza umpluta si incarcata de aceea nu necesita manipularea acidului.

Buffalo Bull SHD - inima puternica a celor ce lucreaza din greu

Buffalo Bull SHD a fost dezvoltata pentru cele mai pretentioase moduri de exploatare. Nu trebuie decat sa va imaginati bateria ideala pentru toate tipurile de autoutilitare ce dau zilnic un randament de prima clasa. Pornirea la rece, traseele scurte, platforma de incarcare, climatizarea, pozitia extrema a autovehiculului, instalatia frigorifica, nu reprezinta nici o problema pentru bateria Buffalo Bull.

Bateria Buffalo Bull SHD este optima pentru furgonete, utilaje agricole, utilaje de terasament, utilaje de indepartat zapada, autobuze de cursa lunga si de transport local, furgonete cu platforma de incarcare, autovehicule frigorifice, camioane si autotractoare.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro