Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Buffalo Bull SHD detalii tehnice

Tehnica ce asigura mai multa energie 

Tehnologia hibrida ce asigura un randament mai mare - tehnologia hibrida utilizata ascunde in bateriile Buffalo Bull SHD un randament cu mult mai mare.
Aceasta tehnologie aduce doua avantaje importante:
- un consum minim de apa si, ca urmare a acestui fapt, un confort mare la intretinere.
- datorita auto-descarcarii reduse, o durata de depozitare mai lunga.
De aceea, in exploatarea curenta, bateria Buffalo Bull SHD nu necesita intretinere, ceea ce inseamna ca pe toata durata de viata nu necesita completarea cu apa. Insa, in cazul unei utilizari intensive sau in conditii extreme, respectati recomandarile companiei Banner privind intretinerea bateriei.

Tehnica ce asigura o mai mare calitate

Separatoarele - reprezinta factorul hotarator ce stabileste caracteristicile bateriei. Compania Banner s-a hotarat ca la productia bateriei Buffalo Bull SHD sa utilizeze separatoare capsulare PE. Aceasta solutie creste rezistenta la socuri, fara a se trece cu vederea caracteristicile importante necesare pornirii la rece a autoutilitarelor. In plus, in bateriile Buffalo Bull SHD se foloseste un separator cu un asternut special din lana.
Avantaje:
- o rezistenta mai mare la socuri, datorita lipirii seturilor de placi.
- o rezistenta marita la solicitarea ciclica, dotorata introducerii separatoarelor cu asternut special din lana.
- o rezistenta mare la scurtcircuitare.

Tehnica ce asigura o mai mare securitate

Piesa de blocare impotriva scurgerii electrolitului - busoanele cu garnitura integrata impotriva scurgerii electrolitului ale bateriei Buffalo Bull SHD reprezinta racordul special de securitate al bateriei. Ele au fost dezvoltate de catre compania Banner pentru a limita scurgerea de electrolit in cazul sarcinilor extreme datorate socurilor sau a pozitiei oblice a bateriei. In plus, pentru a impiedica scurgerile de electrolit, este integrata si o siguranta impotriva aprinderii inverse. Acest racord a fost dezvoltat pentru necesitatile principalilor constructori de autoutilitare cu dotari originale, fiind consacrat in domeniu.
Avantaje:
- o mai mare securitate in exploatare.
- protectie integrala impotriva aprinderii inverse.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro