Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Concediu de poveste pe litoralul turcesc - descopera plajele Antalyei

De departe o destinatie de vacanta iubita de turistii romani, Antalya este locul spre care multi se orienteaza si in 2020. Preferintele pentru aceasta vizeaza indeosebi plajele cu un nisip diferit, combinatiile de nisip fin si pietris, respectiv cele cu nisip fin si cele cu pietris. Mai simplu spus, o modalitate potrivita de a alege locatia din Antalya pentru a petrece concediul, vacanta, este prin raportare la plajele pe care le au acolo. 


Destinatii turistice ieftine


Trebuie sa tii cont si cu cine vei merge, care este obiectivul tau: sa te distrezi, sa te relaxezi, sa vizitezi, sa explorezi etc. In principiu toate plajele aici sunt cu intrare lina in apa, deci e un avantaj pe care il vei intalni indiferent de plaja Antalya pe care decizi sa te relaxezi. Apele sunt curate, cristaline, deci poti intra cu incredere in ele. Este de altfel si locul in care multe hoteluri sunt cu plaje private, ceea ce inseamna din start si facilitati diverse la dispozitia turistilor. Poti oricand sa te relaxezi savurand o bautura racoritoare la un beach bar exotic. 

Gasesti oferte turistice variate pentru litoralul turcesc pe site-ul https://www.ocaziituristice.ro/sejur-turcia/antalya/, dintre care poti alege in functie de bugetul pe care esti dispus sa il investesti si de persoanele cu care calatoresti. 

Antalya, zona turistica cu posibilitati inepuizabile de relaxare 

In primul rand, e de mentionat lista bogata de statiuni care iti vor cuceri atentia. Exista 5 statiuni mari ale Antalyei unde poti merge: Belek, Kemer, Lara, Alanya si Side. In Antalya vei merge indeosebi daca te intereseaza o vacanta speciala, intr-un oras pitoresc, impresurat de bulevarde captusite cu palmieri. Gasesti hoteluri cu servicii fara repros pe mai toate strazile sale intortocheate. Este cu siguranta un refugiu pentru oricine doreste sa ii descopere istoria, cultura frumoasa si, mai ales, natura. 

Plaje incantatoare


Plajele sunt incantatoare aici. Vorbim despre aproape 14 kilometri total de litoral. Kemer e o alegere potrivita daca te intereseaza o plaja cu mai putin pietris. 

Poti alege destinatia si in functie de proximitatea aeroportului fata de locul de cazare. E de preferat sa faci asta mai ales daca vei calatori cu copii. Te poti orienta in acest sens dupa ofertele turistice de la Ocaziituristice.ro, care vizeaza zboruri pe aeroportul din Antalya si cel din Alanya. 

In cazul in care te intereseaza un concediu de rasfat alaturi de partenerul de viata, Belek este o alegere inspirata. E o destinatie ceva mai luxoasa, dar vei fi tratat regeste aici. Si Belek are hoteluri luxoase, o idee mai costisitoare ce e drept, dar merita efortul tau financiar. 

Pentru tineret o destinatie potrivita e Alanya mai degraba, pe cand cu familia si copiii vei prefera sa mergi in Lara Kundu, care e mai aproape de aeroport. 

In orice caz, o vacanta Antalya all inclusive e genul de oferta dupa care vei prefera sa te orientezi, pentru a scapa de griji specifice privind cazarea si conditiile in care vei sta. In functie de ce preferi la capitolul plaje, alege pachetul care ti se potriveste de pe https://www.ocaziituristice.ro/, apoi pregateste-te sa descoperi frumusetile Antalyei, incepand de la relaxarea pe litoralul turcesc si pana la satele specifice mediteranei, impodobite cu flori si alte frumuseti naturale.





surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului


5 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro