Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Purjarea sistemelor hidraulice principale

Defectiune - cilindrul receptor concentric nu poate fi purjat in totalitate cu ajutorul dispozitivului de purjare.

Reparatie - purjati cilindrul receptor concentric “manual”.

Cand alegeti lichidul hidraulic, asigurati-va ca acesta corespunde specificatiilor producatorului. In cazul in care utilizati un lichid hidraulic necorespunzator, garniturile sistemului in cauza se vor deteriora. Acolo unde aceste sisteme sunt combinate cu sisteme de franare, defectiunile pot sa apara la acestea din urma.

Pericol de accidente! Important!

In timpul purjarii manuale asigurati-va ca nici un dispozitiv de purjare a sistemului de franare nu e conectat si activ. In cazul in care un astfel de dispozitiv este conectat, apasarea pedalei de ambreiaj va duce la “suprapresurizarea” cilindrului receptor concentric. In astfel de situatii, cilindrul respectiv se defecteaza si trebuie inlocuit!

Pentru a garanta purjarea completa, ciclul de purjare a ambreiajului va fi repeptat de 20-25 de ori. Completati nivelul lichidului intre cicluri. In timpul procedurii de purjare acesta nu are voie sa scada sub nivelul minim indicat pe rezervor!

Problemele de purjare apar mai ales in cazul cilindrilor receptori concentrici prevazuti cu supape de purjare pe traseul hidraulic. Pentru aceste sisteme LuK AS Service recomanda exclusiv purjarea manuala.

Evitati contaminarea mediului cu lichid hidraulic. Evacuarea acestuia se va face prin intermediul furnizorului sau prin puncte speciale de colectare a deseurilor. Respectati legile si regulamentele nationale cand efectuati astfel de operatiuni!

Efectuați purjarea manuala respectand pasii de mai jos:
  1. apasati pedala de ambreiaj
  2. deschideti supapa de purjare
  3. tineti pedala apasata pana la aparitia lichidului – Nu lasati pedala!
  4. inchideti supapa de purjare
  5. lasati pedala incet



2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro