Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Trotineta electrica - vehiculul viitorului !

In orasele super aglomerate, cu ambuteiaje in trafic aproape 24 din 24 de ore, ca sa te deplasezi dintr-un punct in altul este foarte stresant si devine un adevarat miracol daca ajungi in timp util. Stim cu totii ca infrastructura este proasta, circulatia este ingreunata de multimea masinilor aflate in trafic sau parcate aiurea, pe langa toate acestea semafoarele si sensurile giratorii, in loc sa fluidizeze traficul parca il ingreuneaza si mai mult. Cred ca nu exista un singur roman care sa nu-si fi pierdut cumpatul in traficul infernal, in drum spre munca sau spre casa. In aceste conditii, ca sa nu ne pierdem mintile la propriu, n-avem incotro si trebuie ca sa ne adaptam. 

Trotinete electrice

Oricum privim lucrurile, nu putem avea asteptari de imbunatatiri care sa vina din partea politicienilor si a administratiilor locale. Acestia n-au viziune si parca sunt pusi acolo doar pentru capatuiala. In afara de populism si minciuni nu o sa avem din partea lor nimic altceva. In aceste conditii, una dintre solutiile practice si la indemana este un vehicul electric. Bineinteles ca toti ne gandim la o masina hibrid sau electrica dar cu un asa automobil pierzi la fel de mult timp in trafic si, in final, te gasesti in aceeasi situatie. Noroc ca oamenii sunt inventivi si creativi, astfel au aparut pe piata, mai ales in ultimii ani, o multitudine de vehicule electrice, de la biciclete si trotinete electrice, la skateboarduri electrice, hoverboarduri electrice si monocicluri electrice. 


Daca ar fi sa aleg un vehicul electric, as alege fara sa mai stau pe ganduri o trotineta electrica. Cu o astfel de trotineta m-as scoate intotdeauna dintr-un trafic infernal si m-ar feri de tot stresul si nervii care vin la pachet cu fiecare deplasare. Printre avantajele utilizarii unui astfel de mijloc de transport se numara usurinta in manevrare, timpul economisit, portabilitatea mult mai usoara comparativ cu o masina, imbunatatirea sanatatii, pierderea in greutate, lipsa zgomotului, costurile minime de intretinere, dar si faptul ca este mult mai sigur decat alte vehicule mai rapide. 

O trotineta electrica mi se pare excelenta pentru a te deplasa intr-un oras sufocat de masini, cu un trafic super aglomerat si ambuteiaje tot timpul zilei. In primul rand, cu o trotineta electrica, te poti strecura prin trafic foarte usor. Poti sa te strecori prin strazile si aleile pietonale. Poti circula si pe trotuare, astfel iti poti face cel mai scurt si ingenios traseu (punct ochit, punct lovit) fara sa fii nevoit ca sa ocolesti sau sa fii constrans de sensuri unice ori alei pietonale. Cu o autonomie de 20 km poti ajunge in orice punct al unui oras cu o trotineta electrica. 

Vehicule electrice

In concluzie, tot mai multe persoane aleg sa se bucure de experienta promisa de un vehicul electric, constientizand ca astfel pot economisi bani si pot contribui la protejarea mediului intr-un mod interactiv. O gama larga de vehicule electrice poti gasi pe evoMAG.ro la cele mai accesibile preturi de pe piata. Mai mult, in data de 16 iunie la showroomul evoMAG de pe Splaiul Unirii nr. 257-259 din Bucuresti a avut loc un eveniment prin care curiosii au putut testa trotinetele electrice din oferta magazinului.





surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro