Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

O simpla zgarietura injumatateste valoarea unui smartphone

Tehnologia avanseaza precum viteza luminii. Modelele noi de smartphone se lanseaza tot mai repede. Fiecare model nou lansat pe piata vine cu un upgrade substantial, de la aspect, memorie, procesor, camera foto pana la pret. Cred ca nu exista pe planeta cineva care sa nu-si doresca cel mai nou model de smartphone, aparut pe piata. Totusi, de fiecare data, pretul de lansare al unui model nou este destul de piperat. In aceste conditii investitia intr-un nou device necesita unule ghidusii cum ar fi sa-ti vinzi vechiul telefon. 

Sticla protectie iPhone

Cred ca toti suntem familiarizati cu vanzarile offline sau online si am vandut cate ceva, de fiecare data cand am avut ocazia. Fiecare vanzator doreste sa scoata un pret cat mai bun pentru produsul sau la fel cum fiecare cumparator incearca sa descopere defecte care sa-i scada pretul produsului cumparat, in cazul in care acesta nu este nou si este folosit. 

Recent am vrut sa-mi vand vechiul telefon ca sa-mi pot achizitiona ultimul model lansat pe piata. Zis si facut. L-am pus la vanzare pe un site de anunturi la un pret bun si in cateva ore aveam deja cativa clienti cu care m-am inteles sa ne intalnim a doua zi pentru a le arata si testa produsul. Telefonul era aproape nou si functiona perfect. Arata bine insa avea o mica zgarietura pe ecran, o zgarietura cu care banuiesc ca s-a ales in buzunar cand l-am bagat impreuna cu cheile. Niciodata nu m-as fi gandit ca o minuscula zgarietura injumatateste valoarea unui smartphone pana cand nu m-am intalnit cu clientii. Toti, dar toti, au sesizat minuscula zgarietura si au strambat din nas cand le-am zis pretul. Nu conta ca telefonul era aproape nou, folosit doar cateva luni. Tot ce conta era aspectul si minuscula zgarietura era singura hiba de care se puteau lega. Astfel din cauza unei minuscule zgarieturi am primit doar jumatate din pretul la care doream sa-l vand.

Sticla protectie Samsung

Dupa aceasta experienta mi-am dat seama si am constientizat cat de mult valoreaza de fapt o sticla protectoare pentru un smartphone. Din acel moment mi-am propus sa imi protejez fiecare telefon cel putin cu o sticla protectoare, pentru ca nu se stie niciodata ce se poate intampla. Astfel am devenit client fidel al magazinului online Exit.ro unde gasesc intotdeauna produse riguros selectate, cu o atentie desavarsita la detalii si calitate. 

In concluzie, protejat cu o folie sau sticla de protectie sau o husa, telefonul tau va fi pastrat mai bine si va fi mai in siguranta ca niciodata.




surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro