Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Am avut noroc cu husa de telefon

Smartphone-ul a intrat de mult in viata noastra cotidiana. Cred ca multi dintre noi nu-si mai pot imagina cum ar fi sa traiasca o zi fara smartphone. In plus, ne dorim intotdeauna ca smartphonul nostru sa fie de ultima generatie si cat mai performant. Un astfel de smartphone inseamna o investitie financiara substantiala, lucru care ne determina sa fim mai atenti si mai protectori cu device-ul. Din experienta mi-am dat seama ca o husa de calitate si o folie de protectie sunt ideale pentru un smartphone, ferindu-l de incidente neplacute si pe noi de gaura in buget. 

Husa silicon

Chiar daca suntem convinsi ca nu -l putem scapa jos sau o sa avem grija de telefon tot timpul, nepravazutul nu este de aceeasi parere si te loveste exact cand te astepti mai putin. Inca imi sta inima in loc cand imi amintesc prin ce am trecut cu putin timp in urma. 

Husa Double Dragon

Era o zi aglomerata de luni si trebuia neaparat sa merg la sediul Electrica pentru rezolvarea unor neintelegeri privind contractul de furnizare a energiei electrice. Am urcat la etajul 4 cu liftul si mi-am facut cu greu loc prin aglomeratia de oameni care stateau la rand cu diferite probleme. Dupa un timp de asteptare interminabil am reusit sa intru in audienta si sa clarific problemele si nemultumirile pe care le-am avut. Nici nu mi-am dat seama cum a zburat timpul si deja eram in intarziere la sedinta de vanzari lunara de la care nu puteam lipsi. Am intrat in panica cand am realizat cat este ora si am inceput sa alerg spre lift. Exact ca in legile lui Murphy liftul era aglomerat si n-am mai avut loc. Cu disperare am luat-o spre scari cu telefonul in mana incercand sa transmit unui coleg sa-mi gaseasca o scuza plauzibila pana ajung la sedinta. Nu am apucat sa pun piciorul pe a doua treapta a scarilor cand ma lovesc involuntar de un cetatean care urca si scap telefonul din mana. Inlemnesc pe loc si urmaresc cu sufletul strans cum telefonul se loveste din scara in scara, intr-un ritm ametitor, pana se opreste jos, in perete, sub calorifer. M-au trecut toate transpiratiile si am coborat in viteza, cate doua trepte, ca sa-mi recuperez telefonul si sa vad in ce stare il gasesc. Daca mai functioneaza sau nu. Cu pulsul la un milion ridic telefonul si constat cu stupoare ca este intact. Ii fac repede o verificare ochiometrica si nu identific nici macar o zgarietura. Incep sa ma calmez si sa respir usurat. 

Am constat pentru a mia oara cat de inspirat am fost sa il protejez cu o husa si o folie de protectie. In asemenea situatii merita sa faci pomelnice celor de la Exit.ro pentru ca au cele mai bune, performante si de calitate accesorii de protectie pentru telefoane. Accesoriile de protectie comercializate de Exit.ro confirma vechiul proverb romanesc „Paza buna trece primejdia rea”. 



surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro