Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Pilot Frixion este singura bagheta magica pe care o poti cumpara !

As putea fi considerat un ignorant pentru ca, niciodata, nu mi-am pus problema de unde vin rechizitele si produsele de papetarie pe care le folosesc, pana astazi. Pentru mine era cat se poate de normal ca sa achizitionez si sa folosesc produse si rechizite de papetarie. Astazi am aflat de importanta depozitelor Dacris. Astfel am constientizat cum ajung la mine aceste produse de care depinde desfasurarea optima a activitatii mele zilnice, atat acasa cat si la birou. Depozitele Dacris sunt unul dintre cei mai mari furnizori de papetarie din Romania. O companie ce are peste 24 de ani de experienta in domeniu. Tot astazi am aflat ca unul dintre cele mai interesante si utile produse pe care le folosim, si anume rollerul Pilot Frixion cu care poti scrie, sterge si rescrie, este importat exclusiv in Romania de catre compania Dacris.

Frixion - Aniversare de 10 ani !


Iti dai seama cat de repede trece timpul in momentul in care auzi despre aniversari, cu atat mai mult cu cat anul acesta Frixion implineste 10 ani. Frixion de la Pilot este primul roller cu care poti sterge ceva ce tocmai ai scris si poti inlocui cu ceea ce conteaza. Este exact ca o bagheta magica de la Pilot. Cu aceasta ocazie cei de la Dacris au realizat un videoclip inspirational pe care-l poti urmari mai jos.



De mici copii am fost fascinati de magie si de magicieni. Intotdeauna visam sa avem o bagheta magica cu care sa putem face minuni, sa putem schimba lucrurile si putem crea o lume de poveste. Din pacate, copilaria a trecut si n-am prins nici macar in timpul scolii bagheta magica de la Frixion. Ca adult, stau de multe ori si ma gandesc ... daca as fi in posesia unei baghete magice ce as dori sa schimb? Oare ce as alege? Trebuie sa recunosc ca sunt ambivalent. Pe deoparte, m-as reintoarce in copilarie si as ramane acolo si as trai o viata minunata de copil, fara stres si fara responsabilitati. Pe de alta parte, as alege sa raman mereu tanar, undeva pe la varsta de 30 de ani. O varsta minunata, cand esti tanar dar si adult cu ceva experienta de viata, care deja stii ce vrei si cum vrei sa te realizezi in viata. Daca as avea o bagheta magica cu care sa pot sterge ceva si sa refac sau sa reiau de la capat, precum poti sa stergi si sa rescrii cu Pilot Frixion, as alege sa sterg fiecare an ce ar trece si sa raman mereu la varsta de 30 de ani. Cred ca as reusi sa fac mult mai multe si sa realizez mult mai multe dintre visele mele, daca as reusi sa reiau fiecare an care trece si sa indrept ce am facut gresit.

In concluzie, chiar daca toti am avea nevoie de o bagheta magica cu care sa putem sterge si apoi sa refacem anumite lucruri sau evenimente din viata noastra, cand vine vorba de scris, chiar avem la indemana rollerul Frixion de la Pilot, o bagheta magica in adevaratul sens al cuvantului. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro