Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum sa faci fata caniculei ?

Nu stiu cum se face, dar ... parca cu fiecare an care trece, vara este tot mai fierbinte, cu zile lungi caniculare in care efectiv simti cum iti fierbe sangele in vene si te sufoci la fiecare respiratie fierbinte. Nu ma mai mira deloc faptul ca este decretat cod rosu de canicula pe teritoriul tarii si ca se depasesc maxime de temperaturi. In asemenea zile in care nu stii cum sa te mai ascunzi de soarele dogoritor, cand temperaturile la umbra ating usor 40℃ si la soare termometru sare de 55℃, singura solutie pentru supravietuire este sa stai in casa. Pentru nimic in lume n-ar mai trebui sa iesi din casa pana nu trec zilele caniculare.

Gelato Siviero Maria - Tiramisu

Din proprie experienta stiu ca fac fata cu greu caldurii si zilelor caniculare. In fiecare an cand se anunta zile caniculare, cu coduri rosii si atentionari meteo de canicula imi fac provizii si ma pregatesc de cateva zile in care stau baricadat in casa. Acord o atentie deosebita inghetatei fara de care nu se poate supravietui vara. Astfel in zilele de vara nu imi lipseste niciodata din frigider gelato Siviero Maria si mentin stocul pana tarziu in toamna. De cand am descoperit intamplator gustul, textura cremoasa si aromele diverse ale inghetatei atat de speciale Siviero Maria am devenit un adevarat fan. In gelato Siviero Maria am descoperit acel gust sublim al inghetatei care te incanta si te racoreste cu o savoare divina. 



Am ramas placut impresionat de povestea Siviero Maria, o poveste care a inceput in anul 1958, cand Guglielmo Visani a creat un gelato, acea inghetata italiana autentica, realizata manual, fara aditivi si indulcitori, pe care a numit-o in cinstea sotiei sale, Maria. Parintele gelato Siviero Maria a dorit ca retetele vechi si metodele de preparare a inghetatei traditionale italiene sa fie pastrate si duse mai departe. 



Pe langa arome si savoare aleg intotdeauna gelato Siviero Maria pentru procentul de grasime mai mic continut in comparatie cu al unei inghetate standard (gelato are aproximativ 7% grasime, in timp ce inghetata are cel putin 10%). Totodata, gelato este mai cremos si mai aerat in comparatie cu inghetata, iar asta il face un desert care se poate manca imediat dupa ce a fost scos din congelator. In plus, poti manca cantitati industriale si te poti racori in zilele caniculare fara sa-ti fie teama ca te vei lua in greutate.

Reteta mea personala de a trece cu bine de zilele caniculare, mai ales daca prinzi si un weekend la mijloc, este sa-mi fac provizii suficiente, mai ales de gelato Siviero Maria, apoi cat e ziua de lunga savurez gelato si ma delectez cu seriale. Un gelato Siviero Maria merge de minune savurat urmarind Midsomer Murders. Cred ca nu exista un serial care sa se potriveasca atat de bine cu gelato Siviero Maria. La fel ca in serialul ce te tine in suspans din prima secunda pana la finalul fiecarui episod, de nici macar nu poti intui care-i criminalul si gelato iti tine in suspans simturile, cu fiecare lingurita descoperi noi si noi arome delicioase ascunse intr-o inghetata fina si cremoasa.

Gelato Siviero Maria


In concluzie, ca sa treci cu bine de zilele caniculare, fa-ti provizii de gelato Siviero Maria. Incearca gelato Tiramisu cu crema, mascarpone si bucati de prajitura. Gelato Tiramisu este dementiala, chiar nu mai gasesti altundeva o inghetata mai buna, mai fina, mai cremoasa si mai delicioasa. Delecteaza-te cu serialele tale preferate savurand un gelato Siviero Maria autentic si vei supravitui cu bine oricarei zile caniculare.




surse: imaginile, videoclipurile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro