Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

De ce este utila o folie protectoare pentru Smartphone?

Smartphone-ul in scurt timp, de la aparitia lui, a devenit parte integranta a vietii noastre cotidiene, fara de care nu mai putem concepe nici macar o zi din viata noastra. Daca ar fi sa raspund la intrebarea: „Care este cea mai buna inventie a ultimilor 50 de ani?”, cred ca as raspunde fara echivoc: internetul si smartphone-ul. De la aparitia lui pe piata, cu cativa ani in urma, nu credeam ca o sa-mi schimbe atat de mult viata si ca o sa devin dependent de smartphone. Daca la inceput ne multumeam cu orice tip de smartphone si eram fascinati de touch screen, astazi, dupa ce ne-am invatat sa utilizam orice tip de smartphone ne focusam pe performanta si tehnologie. Ne dorim cele mai noi smartphone-uri, cele mai puternice si performante a caror pret este direct proportional cu performanta. Cand intri in posesia unui smartphone de ultima generatie pe care ai toate informatiile si aplicatiile posibile, esti conectat la toate retelele sociale si poti face orice, oricand si oriunde absolut tot ce poti face cu un gadget smart, trebuie sa ai grija de el ca de ochii din cap. 

Promotii folii protectoare
Traim intr-o economie de consum in care orice obiect, oricat de performant este si din orice materiale speciale este realizat, tot se poate deteriora. Cand vine vorba de un smartphone de ultima generatie pe care l-ai achizitionat cu o suma mare de bani sau te-ai bagat intr-un contract de telefonie mobila cu o rata substantiala, daca te loveste neprevazutul si ti se deterioreaza telefonul, garantat intri in depresie. 

Recent am descoperit o promotie de Valentine’s Day la folii protectoare. Cei de la smartprotection.ro intre 10 si 14 februarie, pentru cei care cumpara un smartphone persoanei iubite in aceasta perioada si vor ca ecranul lui sa fie protejat ofera reduceri substantiale la foliile de protectie. Foliile de protectie Smart Protection sunt de calitate premium: Clasic Smart Protection (folie flexibila din polimeri elastomeri) si Ultra Smart Protection (sticla securizata). Atentie ! Este obligatorie respectarea instructiunilor de instalare aferente fiecarui tip produs in parte. Nu incercati sa instalati Clasic Smart Protection pe „uscat” fara utilizarea spray-ului pe partea din spate (adeziva) a foliei si nici Ultra Smart Protection pe „umed” nu pulverizati spray pe partea din spate a sticlei (adeziva). Protectia Ultra Smart este construita din sticla tratata termic de calitate inalta, ofera o protectie anti-soc foarte ridicata, pastrand in acelasi timp calitatea maxima a rezolutiei. In comparatie cu foliile normale, sticla securizata ofera o suprafata delicata display-ului, utilizatorul beneficiind astfel de o experienta placuta la fiecare utilizare a smartphone-ului.


Cred ca nu exista dubii cu privire la utilitatea foliilor portectoare. Daca, totusi, mai stati pe ganduri va reamintesc cateva motive cu privire la utilitatea lor. Sunt momente cand suntem grabiti sau repeziti sa raspundem la un apel important. Tocmai cand vrem sa apucam smartphone-ul, nu-l prindem bine si-l scapam pe jos provocand fara sa vrem o catastrofa. Ori se imprastie tot la contactul cu gresia sau parchetul, ori se zgarie, se fisureaza sau se sparge ecranul, ori se loveste bine ramanand cu urme vizibile de lovituri. Dupa un asemenea eveniment incepi sa te flagelezi de ce nu ti-ai achizitionat o protectie pentru smartphone-ul tau, dar, deja e prea tarziu. 

Un alt caz, care nu este deloc utopic, pentru ca se intampla destul de des, este atunci cand ai un cablu atasat de telefon si circuli pe strada ascultand muzica sau vorbind la telefon. Se intampla sa treci printr-o aglomeratie si din greseala cineva sa se agate de cablul tau sau cablul sa ti se agate de obiecte cand treci pe langa ele si sa-ti scoata telefonul din buzunar zdrobindu-l de pavaj. Nici nu vreau sa fiu in pielea celui care-si vede smartphone-ul zdrobit de pavaj. Si in cazul acesta o protectie ar face diferenta.

Folii de protectie Clasic Smart Protection
Marii producatori de smartphone scot pe piata cate un model nou, mai performant si cu design mai spectaculos, o data la cateva luni. Concurenta este acerba in domeniu, iar tu vrei sa-ti schimbi modelul mai vechi de smartphone cu cel nou aparut. Esti tentat sa scapi cat mai repede de telefonul vechi, sa-l pui in vanzare si sa-l valorifici la un pret cat mai bun, ca sa poti apoi completa diferenta pana la valoarea noului model. In acest caz, un smartphone bine intretinut, fara zgarieturi si urme de uzura ar fi ideal. Din aceasta perspectiva o protectie poate face diferenta, chiar de cateva sute de euro.

Loviturile si zgarieturile produse in diverse circumstante reprezinta argumente forte pentru foliile de protectie smart. Fie ca sunt zgarieturi provocate de chei, monezi, obiecte de papetarie cu care smartphone-ul tau vine in contact sau loviri provocate de caderi sau din contactul cu suprafete dure, intotdeauna o folie de protectie poate face diferenta.

Ultra Smart Protection
In concluzie, indiferent de valoarea smartphone-ului tau, pe toata perioada de utilizare este recomandat sa-l protejezi cu o Folie Clasic Smart Protection, cu adevarat cea mai revolutionara solutie de protectie inventata vreodata. Datorita elasticitatii ei, se poate mula pe orice suprafata curbata, oferind o protectie completa intregului device. Stratul de polimeri din compozitia ei o ajuta sa se regenereze mereu si mereu, eliminand urmele de uzura zilnica sau zgarieturi de nivel mediu. In plus, folia de protectie este usor de instalat folosind accesoriile incluse in pachet gratuit. Profita acum si nu rata promotiile de Valentine’s Day oferite de smartprotection.ro.

surse: imaginile, clipul si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro